Sweet Forms

Din Sweet spot är närmare än du tror

Upplev den papperslösa revolutionen

Upplev kraften i användarvänliga onlineformulär med vår smarta digitala formulärlösning. Säg hej då till krångligt pappersarbete och hej till smidig datainsamling med både snabb- och enkelhet. Skapa och anpassa dina egna digitala formulär i ett ryck, minska svarstider och leverera en förbättrad kundupplevelse. Med funktioner som digital signering, förifylld information och validering av innehåll erbjuder Sweet Forms den perfekta lösningen för effektiv datainsamling.

 

Produktblad

Populera med data

Använd kunddata från andra källor och spara tid samtidigt som du minskar risken för fel för dina kunder

Anpassningsbar design

Skapa dina digitala formulär och anpassa dem efter din grafiska profil med logotyper, typsnitt och färger

document icon

Automatisera allt

Automatisera datainsamling och bearbetning  med hjälp av fördefinierade regler och åtgärder

safe icon

Säker och autentisierad

Prioritera datasäkerhet med e-signatur och autentiseringslösningar som erbjuds av våra betrodda partners

Optimera och säkra dina processer

Få kontroll över datainsamlingen för onboardning, KYC-processer, avtal eller andra grundläggande kunduppgifter. Dra nytta av fältvalidering, förifylld data och integration med externa datakällor. När du är klar med formatet – låt oss automatisera hanteringen av svar (eller påminnelser!). Vi vet hur man omvandlar manuella, repetitiva uppgifter till automatiserade processer där viktiga beslut fattas konsekvent och regelbaserat med hjälp av automation och regler, vilket garanterar noggrannhet och enhetlig bearbetning varje gång.

Läs mer om automatisering

 

Gör det själv

Vi värdesätter att ni som kund till Sweet snabbt ska kunna starta igång och skapa era digitala formulär och förstår vikten av att minimera tidsåtgången, tid är en värdefull resurs. Vi vet också att tiderna och därmed behoven förändras, och då vill man kunna vara snabbfotad för att hänga med i ett föränderligt klimat som styrs av både yttre och inre faktorer. Därför har vi utvecklat Sweet Forms – en lösning som eliminerar behovet av utvecklare. Med det menar vi att ni kan göra jobbet själva utan att behöva vara programmerare eller ha avancerade förkunskaper. Verktyget för att skapa och redigera de digitala formulären är enkelt, men håller samtidigt stöd för komplexa lösningar för att möta era behov och utmaningar. Vill ni ta steget in i framtidens digitalisering tillsammans med oss? 

Bankgirot logo

Bankgirot tillhandahåller 80% färre PDF:er

Bankgirot har förbättrat kundnöjdheten genom att erbjuda flexibla digitala och mobilanpassade formulär. De har minskat kostnaderna för ändringar med 80% tack vare möjligheterna att själva göra förändringar.

Läs mer