Integrationer

På Sweet är vi inte bara medvetna om vikten av kopplingar och integrationer i dagens digitala landskap – det är något vi brinner för och prioriterar högt. Det är därför vi har utvecklat Sweet Automation och våra API:er för att möta våra kunders olika behov.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av standardintegrationer, noggrant utformade över tid baserat på våra kunders behov och preferenser. Dessa pålitliga integrationer ger en sömlös upplevelse och gör det möjligt för dig att enkelt ta del av värdefulla insikter från din data.

Prova våra integrationer för att ta din resa till nya höjder idag.

Scrive

Scrive är en av våra betrodda partners och erbjuder autentisering och e-signeringstjänster för vår lösning för digitala formulär. Använd integrationen för att säkerställa hög integritet och säkerhet.

Signicat

Som en av våra betrodda partners erbjuder Signicat kompletterande lösningar för autentisering och e-signering för digitala formulär. Denna integration säkerställer högsta möjliga integritet och säkerhet för dina data.

Roaring

Roring erbjuder företags- och personinformation för att underlätta ifyllandet och valideringen av data i samband med våra digitala formulär eller CRM. Detta säkerställer korrekthet och en sömlös datainsamling.

Spotler

Spotler erbjuder en exceptionell e-postmarknadsföringslösning som stöder dina e-postutskick, uppföljning och design. När den kombineras med Sweet Automation och Sweet för marknad, ger den dig en betydande kunkurensfördel.

Synkzone

Säker lagring och autentisering med hjälp av Synkzone. Lagra dina filer och dokument från Sweet CRM eller Forms på en krypterad lagringsyta uppdelad i zoner.

Symplify

Symplify erbjuder en smart e-marknadsföringslösning som, när den integreras med Sweet Automation och Sweet för marknad, tillför enormt värde till dina marknadsföringsinsatser.

Microsoft Dynamics

Vår integration med Microsoft Dynamics 365 erbjuder en kraftfull koppling som möjliggör enkel hantering av operationer som Infoga, Uppdatera, Ta bort och Hämta på alla enheter inom plattformen. Detta säkerställer sömlös synkronisering av data och effektiv hantering av dina Dynamics 365-enheter.

OneDrive

OneDrive är en molnbaserad fillagringsstjänst, och vi erbjuder en integrerad fillagringslösning för dina CRM-filer direkt till OneDrive.

Dropbox

Dropbox är en molnbaserad fillagringsstjänst, och vi erbjuder en integrerad fillagringslösning för dina CRM-filer direkt till Dropbox.

Google PubSub

Google PubSub erbjuder robust support för meddelandeköer, vilket gör det möjligt för dig att sömlöst publicera och lyssna på händelser i realtid.

Rabbit MQ

RabbitMQ erbjuder utmärkt support för meddelandeköer, vilket gör det möjligt för dig att sömlöst publicera och lyssna på händelser i realtid.

Kivra

Kivra erbjuder en säker digital brevlåda som ersätter din fysiska brevlåda. Med vår integration kan vi hjälpa dig att skicka säkra mejl, avtal eller dokument direkt till Kivra.

Hittar du inte den integration du letar efter? Med våra API:er är det enkelt att bygga nya integrationer.

Gå till vår API dokumentation här 

Prova våra integrationer för att ta din resa till nya höjder idag.

Sugen på att köra igång?

Boka en demo eller kontakta oss för mer info!