Menu

Om oss

Innovation, samarbete, enkelhet, lojalitet och mod är våra ledord . Tillsammans med vår kunskap, kreativitet och passion för det vi gör hjälper vi organisationer att uppnå sina mål.

Vi är ett innovativt bolag med stora ambitioner

Vår vision är att skapa en smartare arbetsdag.

Vi utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Målet är att du, med hjälp av Sweet, ska effektivisera ditt arbete så att det tillför ett mervärde för dig och din verksamhet. För säljorganisationen är detta mervärde ökad försäljning medan för supportavdelningen är det nöjdare kunder.

Ingen verksamhet är den andra lik och därför är inte heller våra tjänster det. Vi skräddarsyr våra lösningar efter ditt behov – så att du och dina kunder blir nöjda.

Vi berättar hur du ska gå tillväga, och ger dig redskapen för det.

Träffa vårt team

På Sweet möts personer med olika bakgrund och erfarenheter för att inspirera varandra och kunder och för att tillsammans utveckla bolaget och våra lösningar. Vi är en härlig blandning av personer som jobbar med produkt och kund, tillsammans utgör vi ett Sweet team!

Vill du komma i kontakt med oss på Sweet? Tveka inte på att höra av dig!

Sweet Systems utvecklas ständigt

Vi har kommit en lång bit sedan starten och har en stark tillväxt.

Idag ingår vi på Sweet tillsammans med vårt systerbolag Releye i koncernen Releye Group.

2006, sex år efter att Releye grundades kände ägarna att en innovativ mobil lösning med automatisering och digitalisering som fokus saknades på marknaden. De bestämde sig då för att starta ett svenskt techbolag som täckte detta marknadsbehov – och Sweet grundades. Nu har vi utvecklat automatiserade kundprocesser i över 15 års tid, och vi växer fortfarande med stormsteg.

Några kunder som gett oss förtroendet