Om oss

Vi är en färgglad plats för innovation, samarbete och enkelhet. Vi utmanar våra kunder med kunskap, kreativitet och passion som grundläggande principer för att hjälpa organisationer nå sina mål. Vi är den sista pusselbiten där allting faller på plats och förvandlar komplexitet till något busenkelt – Sweet, eller hur?

Varning! Innovativt bolag med en kraftfull självsäkerhet och lekfull twist.

Vår vision? Att skapa en smartare arbetsdag, där tråkiga och komplicerade rutiner blir ett minne blott.

Vi är inte bara ännu ett företag som utvecklar vanliga lösningar. Vi tar digitalisering till en ny nivå. Genom våra smarta lösningar förvandlar vi sälj-, service- och marknadsavdelningar till digitala kraftpaket. Säg hej till Sweet, din nya bästa vän för att effektivisera arbetet och skapa mervärde för dig och din verksamhet.

Vi garanterar dig ökad försäljning, snabbare ärendehantering och användarvänliga digitala flöden – både för verksamheten och era kunder.

Redo för en arbetsdag fylld av enkelhet? – Sweet, då kör vi!

Vi förstår att ingen verksamhet är den andra lik, så varför skulle våra tjänster vara det? Vi skräddarsyr lösningar som passar just dina unika behov. Vi är som modehuset för digitalisering – allt vi gör är skräddarsytt för att få dig och dina kunder i perfect fit!

Och vet du vad det bästa är? Vi kommer inte bara att berätta hur du ska gå tillväga, vi kommer också att ge dig alla redskap du behöver för att lyckas. Vi är ditt start-kit för digitalisering med vår automatisering i framkant.

 

Så, redo att göra dig av med tråkiga och komplexa rutiner och ta itu med arbetsdagen med stil och glädje? – Sweet, då kör vi igång!

Kontakta oss

“Where all the pieces
come together.”

Sweet Systems: Driven av innovation och tillväxt

Sweet Systems fortsätter att utvecklas med en oförtröttlig fart. Vi har kommit en lång väg sedan våra tidiga dagar och vår tillväxt är starkare än någonsin.

Tillbaka till 2006, där och då insåg ägarna att det fanns en tydlig brist på innovativa lösningar med fokus på automatisering och digitalisering av kundprocesser på marknaden. De bestämde sig för att ta saken i egna händer och startade det svenska techbolaget Sweet Systems för att fylla detta marknadsbehov.

 

Sedan dess har vi framgångsrikt utvecklat lösningar för automatiserade kundprocesser i över 15 år, och vår tillväxt är fortfarande i full fart. Vi stannar inte upp – vi fortsätter driva förändring och expansion.

Ledning

Klas-Magnus Hillberth

Klas-Magnus Hilberth

Grundare & CEO

Markus Ewers

Markus Ewers

Grundare & CCO

Daniel Äng

Daniel Äng

HR Manager

Erik Juhlin

Erik Juhlin

CTO

Erik Lind

Erik Lind

COO

Luisa Skwirut

Luisa Skwirut

Marketing Manager

Viktor Mattsson

Viktor Mattsson

CCE

Andreas Sjöstedt

Andreas Sjöstedt

Product Manager

Styrelse

Klas-Magnus Hillberth

Klas-Magnus Hilbert

Grundare & CEO

Markus Ewers

Markus Ewers

Grundare & CCO

Bodil Ekström

Grundare & CISO

ISO27001 certificate logo

ISO-certifiering

Säkerhet är av yttersta vikt för Sweet Systems och våra kunder. Vi är stolta över att vara ISO 27001-certifierade, vilket bekräftar vårt åtagande att upprätthålla högsta nivå av informationssäkerhet för att skydda våra system och våra kunders data. Med vår certifiering strävar vi alltid efter att erbjuda en pålitlig och säker miljö för våra kunder.