Partners

Utforska våra pålitliga partners och upptäck de samarbetslösningar de erbjuder tillsammans med oss på Sweet för att uppnå enastående resultat, för dig och dina kunder.

E-signeringsleverantör och autentisering

Utnyttja kraften i en helt digital kundresa med Scrives säkra lösningar för elektroniska signaturer och identifiering, skräddarsydda för att möta de olika kraven på den europeiska marknaden. Med sömlös integration med Sweet’s Digitala formulär levererar vårt partnerskap en smidig kundupplevelse där du kan bygga och designa formulär och få dem besvarade och signerade digitalt.

Synkzone logo

Sweet och Synkzone erbjuder krypterad lagring, säker ärendehantering och autentisiering

Med Synkzone erbjuder vi säker ärendehantering, krypterad lagring och autentisering. Lagra dina filer och dokument från Sweet CRM eller Forms på en helt krypterad lagringsyta uppdelad i zoner som behörighetsstyrs. När informationen är säkrad kan ärenden av högst känslig karaktär tryggt hanteras digitalt. Synkzone är en svensk leverantör med fokus på IT-säkerhet, tillsammans skapar vi hypersäkra lösningar för din verksamhet. Läs mer om det här.

Roaring logo small

Leverantör för att samla in och validera information

Roaring ger företag möjlighet att säkerställa korrekt kundinformation och effektivisera processerna för insamling och validering av data genom att sömlöst integrera med Sweet’s Digitala formulär eller CRM för att hantera kundresan på ett effektivt sätt.

Autentiserings- och e-signeringsleverantör

Upplev en helt digital kundresa med Signicats säkra lösningar för elektroniska signaturer och identifiering. Med sömlös integration med Sweet’s Digitala formulär levererar vårt partnerskap en smidig kundupplevelse som gör det möjligt för dig att bygga, designa och digitalt besvara och signera formulär.

Spotler logo

Rätt verktyg för marknadsförare

Spotler är alternativet för marknadsförare som vill nå ut till sina kunder. Bolaget består av 8 olika plattformar som kan ta hand om allt från dina nyhetsbrev, till din marknadsföring i sociala medier eller tala om vilka besökare du har på din hemsida och kommunicera med extrem relevans med dem. Spotler är en helhetslösning för dina digitala kanaler. Läs mer om vårt gemensamma erbjudande för e-markanadsföring.

Erbjuder AML, KYC och marknadsövervakning för förebyggande av finansiell brottslighet.

Trapets är ett mjukvaruföretag som erbjuder produkter och lösningar för att förebygga finansiell brottslighet, inklusive mot penningtvätt (AML), kundkännedom (KYC) och marknadsövervakning.

Sedan grundandet år 2000 har Trapets hjälpt organisationer att möta regulatoriska krav för affärsmässig framgång och bekämpa finansiell brottslighet under decennier. Vi har förtroende från över 500 företag, från små finansinstitut till reglerande myndigheter, och har erkänts som ett av de topp 100 RegTech-företagen globalt.

Trapets har fler än 70 anställda i Stockholm, Hanoi och London.

För mer information, besök trapets.com

Where all the pieces come together


Sugen på att köra igång?

Boka en demo eller kontakta oss för mer info!