Partners

Utforska våra pålitliga partners och upptäck de samarbetslösningar de erbjuder tillsammans med oss på Sweet för att uppnå enastående resultat, för dig och dina kunder.

E-signeringsleverantör och autentisering

Utnyttja kraften i en helt digital kundresa med Scrives säkra lösningar för elektroniska signaturer och identifiering, skräddarsydda för att möta de olika kraven på den europeiska marknaden. Med sömlös integration med Sweet’s Digitala formulär levererar vårt partnerskap en smidig kundupplevelse där du kan bygga och designa formulär och få dem besvarade och signerade digitalt.

Leverantör för att samla in och validera information

Roaring ger företag möjlighet att säkerställa korrekt kundinformation och effektivisera processerna för insamling och validering av data genom att sömlöst integrera med Sweet’s Digitala formulär eller CRM för att hantera kundresan på ett effektivt sätt.

Autentiserings- och e-signeringsleverantör

Upplev en helt digital kundresa med Signicats säkra lösningar för elektroniska signaturer och identifiering. Med sömlös integration med Sweet’s Digitala formulär levererar vårt partnerskap en smidig kundupplevelse som gör det möjligt för dig att bygga, designa och digitalt besvara och signera formulär.

Rätt verktyg för marknadsförare

Spotler är alternativet för marknadsförare som vill nå ut till sina kunder. Bolaget består av 8 olika plattformar som kan ta hand om allt från dina nyhetsbrev, till din marknadsföring i sociala medier eller tala om vilka besökare du har på din hemsida och kommunicera med extrem relevans med dem. Spotler är en helhetslösning för dina digitala kanaler.

Where all the pieces come together


Sugen på att köra igång?

Boka en demo eller kontakta oss för mer info!