Resurser

Här kan du ta del av Sweets resurser i form av produktblad och manualer för Sweets olika lösningar. I varje produktblad hittar du plattformens funktioner, hur processen kan se ut, möjligheterna till integration, användarhantering, säkerhet och annat nyttigt! Läs och njut, sen hör du av dig till oss!

Sweet Forms product sheet

Sweet Automation

Sweet Automation integrationer API

Ta del av en gedigen produktbeskrivning som innehåller Sweet Automations funktioner, användningsområden, plattformens kapacitet och våra bästa lösningsförslag.

Sweet Forms

Sweet forms integrationer API

Ta del av Sweet Forms produktbeskrivning för att fördjupa dig i funktioner och processer som stöjds, samt exempel på bästa sättet att använda digitala formulär för datainsamling.

Sweet för sälj

Sweet CRM sales pipeline

Lär dig mer om hur du kan använda Sweet för sälj och hur du bäst strukturerar upp ditt säljarbete från målstyrning och ledning till det dagliga arbetet.

Sweet för marknad

Sweet marketing form flow

Ta del av hur du kan använda Sweet för marknad för att strukturera ditt marknadsarbete och sömlöst kommunicera med dina kunder.

Sweet Performance

Sweet Performance dashboard

Läs mer om hur enkelt du kan skapa och dela visuellt tilltalande och användarvänliga dashboards för att bättre förstå dina resultat med Sweet Performance.

Sweet manual

Sweets manualer

Läs mer om funktionerna i Sweets plattform i våra användarmanualer, här kan du steg för steg lära dig hur du själv använder plattformen, ändrar inställningar eller lägger till integrationer med mera.

Letar du efter teknisk dokumentation? Det hittar du på vår utvecklarportal!

Till utvecklarportalen