Sweet CRM

Där allt faller på plats

Sweet CRM

Låt oss göra en kvalificerad gissning. Vi tror att när ditt företag startade var det med en idé som du visste skulle göra skillnad. Vi gissar också att det gjorde det, och sedan ditt företag började växa uppstod andra problem? Sweet CRM är plattformen för sälj, kundservice och marknad som vill effektivisera och automatisera sitt dagliga arbete för att kunna fokusera mer på kunden.

Sweet CRM on a piedestal
Sweet CRM

Sälj

På Sweet förstår vi vikten av att organisera dina försäljningsaktiviteter. Sweet CRM ger dig möjlighet att strukturera dina processer effektivt, vilket leder till ökad produktivitet och ökade intäkter. Vi erbjuder intuitiva lösningar med arbetsflöden som är lätta att följa och enkla att automatisera, vilket säkerställer att du alltid är ett steg före och kan fokusera affärerna.

Produktblad

Samla dina leads

Anslut dina leadkällor och vårda dem på ett och samma ställe på ett regelbaserat sätt

Enkel säljledning

Följ upp ditt team och håll dig uppdaterad genom att växla från detalj- till överblicksvy

Automatisera försäljningen

Ligg steget före och planera och schemalägg dina försäljnings-interaktioner

Alltid till din tjänst

Håll dig ansluten även när du är på språng med vår webbaserade lösning

Försäljningsautomatisering för mindre administration

I dagens snabbrörliga värld är det avgörande att optimera dina försäljningsprocesser för att lyckas. Genom att automatisera ditt försäljningsarbete kan du göra stor skillnad genom att öka effektiviteten på dina aktiviteter och ta ditt företag till nya höjder. Med kraften av automatisering kan du skapa en plan, etablera regler och sätta dem i verket, vilket frigör dig från manuella och administrativa uppgifter. Du kan iställlet fokusera på kunder och leads!

Läs mer om automatisering

Ahlsell ökar säljeffektiviteten med Sweet CRM

Ahlsell, en av Sveriges största försäljningsorganisationer, har över 2000 säljare som använder Sweet CRM för försäljning. Läs om framgångsfaktorerna för bättre prestationer.

Läs mer

Service

Sweet förstår vikten av enastående kundservice, och vi är här för att underlätta för dig. Genom att samla all viktig information på ett ställe förenklar vi processen för att förbättra din support eller service. Oavsett om det handlar om planerade aktiviteter eller oförutsedda problem, stöttar vi dig i varje steg. Vi hjälper dig att hjälpa dina kunder. Med vår expertis vet vi att effektiv kommunikation är nyckeln till framgång. Låt oss ge dig möjlighet att leverera exceptionella kundupplevelser med enkelhet.

Produktblad

Smidig kommunikation

Kommunicera enkelt med ditt team, kunder och partners på ett säkert sätt

Samarbete och tilldelning

Dela upp arbetsbelastningen, automatiskt i första hand och fall för fall vid behov

360° bild av kunden

Vår plattform ger dig ett 360°-perspektiv av kunden och deras interaktioner

Ge proaktiv service

Få signaler eller skapa smarta regler så att du kan agera innan problem uppstår

Automatisera din service

Automatisering är en central del i vår ärendehanteringsplattform som ger många fördelar för organisationer. Genom att automatisera service- och ärendehanteringsprocesser kan företag eliminera manuella, tidskrävande uppgifter och minska risken för fel. Det sparar värdefull tid och resurser och gör att medarbetare kan fokusera på mer strategiska och värdeskapande aktiviteter.

Läs mer om automatisering

Falu energi och vatten logo

Falu Energi & Vatten sparar tid och kraft med Sweet

Genom att använda Sweet’s ärendehantering sparar Falu Vatten & Energi faktiska klick och förkortar tiden för att hantera ett ärende – en värdefull ökning av effektiviteten.

Läs mer
Sweet CRM for marketing

Marknad

Sweet CRMs marknadsplattform är en kraftfull marknadslösning med automatisering som är utformad för att revolutionera sättet du hanterar din marknadsföring på. Med avancerade funktioner och sömlös integration mellan ditt CRM, din regel- och automationsmotor samt e-postmarknadsföringslösning kan du optimera dina strategier, bearbeta leads, planera kampanjer och uppnå exceptionella resultat. Här kan du skapa din kundresa helt digitalt, om du vill! Din sweet spot är närmare än du tror.

Produktblad

Leadsgenerering och bearbetning

Attrahera och kommunicera med dina leads – smidigt och automatiserat

document icon

Smidig onboarding

Välkomna din kund och påbörja en automatiserad kundresa redan vid onboarding

onboarding icon

Engagera kunden löpande

Planera och schemalägg dina interaktioner baserat på kundens beteende

Segmentera dina kunder

Segmentera och hitta rätt målgrupp med hjälp av vårt avancerade urvalsstöd

Skapa kundresor i världsklass med integrerad e-marknadsföring

Vi hjälper dig integrera ledande e-postmarknadsföringsleverantörer
för riktade kampanjer genom e-post eller SMS med Sweet CRM eller andra plattformar. Genom att automatisera personliga e-postsekvenser som utlöses av användare eller schemalagda händelser frigör ni tid och kan säkerställa ett konsekvent arbetssätt. Leverera rätt meddelande till rätt person vid rätt tidpunkt, vilket ökar engagemang och konverteringar. Frigör hela potentialen i din e-postmarknadsföring idag.

Läs mer om vårt e-marketingerbjudande med Spotler/ Webpower

Sweet marketing form flow

Skistar automatiserade sin marknadsföring

Genom att automatisera vissa processer och sin marknadsföring har Skistar minskat manuella arbetsuppgifter med 20 % och ökat produktiviteten med 50 %.

Läs mer

Your Sweet Spot
Is Closer Than You Think

Stuck in something that needs to get unstuck right now? No worries — our solutions are ready to be implemented right away.