Sweet Spotler Webpower e-mail marketing

Sweet och Spotler Webpower erbjuder en paketlösning för  e-marketing och marknadsföring när det är som bäst

Nå nya höjder med automatisering av din marknadsföring

Sweet och Spotler Webpower ger dig en banbrytande plattform för att skapa kraftfulla e-post- och SMS-kampanjer, som täcker både transaktions- och kampanjmail. Genom nära integrering med Sweet och Spotler Webpower får du inte bara möjligheten att skapa personaliserade målgrupper från ditt CRM eller andra integrationer, utan även att automatisera dina kommunikationsflöden med smarta affärsregler.

Med oss kan du skapa en helt digital kundresa för att konvertera ny kunder och hålla dina befintliga nöjda!

Se video

Automatiserat och integrerat

Inte bara ett BPA-verktyg, utan även en integrationsmotor, marknads-automatiseringslösning och analysverktyg där magi kan skapas

Öka träffsäkerheten markant

Analysera kundbeteende, och agera på signaler eller tidsbestämd kommunikation för att träffa rätt. I vår plattform bestämmer du.

Skapa enkelt
din kundresa

Med drag and drop skapar du enkelt din kundresa kopplat till e-markandsföring och andra system. Planera så långt du vill.

Segmentera din
målgrupp

Vi ger dig full kontroll över dina mottagare, hämta från CRM eller var de än finns. Du segmenterar precis som du vill och behöver!

En del av ditt ekosystem

Vår högst prioriterade målsättning är att erbjuda er en smidig upplevelse utan krav på exponering av känsliga person- eller företagsuppgifter. Genom en sömlös integration med Sweet och Spotler Webpower sätter vi er i förarsätet, anpassat efter era unika behov och önskemål.

Denna flexibilitet ger er fullständig kontroll över era bakomliggande system, vilket innebär att ni har makten att välja vilken information som ska vara tillgänglig och synlig för att maximera effektiviteten i er marknadskommunikation. Med detta skräddarsydda upplägg kan ni känna er trygga, veta att er dataintegritet är hög och att innehållet är säkert.

Upptäck en ny dimension av säkerhet och flexibilitet med våra integrerade lösningar, där er trygghet och dataintegritet är i fokus, så att ni kan fokusera på att skapa imponerande marknadsföringsresultat.

Produktblad
Sweet Spotler Webpower e-marketing automation

Sugen på att köra igång?

Boka en demo eller kontakta oss för mer info!

Sweet for marketing

Sweet för marknad

Inte nog med att vi erbjuder en skräddarsydd lösning för e-marketing automation, vi har en helhetslösning för att täcka alla era marknadsbehov. Med Sweet CRM kan du skapa marknadsplaner och aktiviteter, och få en 360-graders vy över alla dina kunder och dess kommunikation. Med Sweet Forms kan du när som helst skicka ett eller flera digitala formulär för att samla information för exempelvis onboarding eller feedback efter ett köp.

Mer om Sweet för marknad

Nordnet automatiserar sin kundresa

Genom att kombinera digital datainsamling och vår regelmotor kunde Nordnet automatisera tidigare manuella uppgifter och processer samt ge direkt respons till kunderna – vilket resulterade i en över 50 % bättre konverteringsgrad än tidigare.

Till caset