Sweet Automation

Hitta din verksamhets Sweet Spot

Transformera ditt företag med Sweet Automation

Med Sweet Automation kan du revolutionera dina affärsprocesser genom att automatisera, integrera och digitalisera dem. Öka din effektivitet, minska operativa kostnader och få en hållbar konkurrensfördel. Vårt mångsidiga verktyg effektiviserar processer, möjliggör datadrivet beslutsfattande och erbjuder sömlös integration med dina befintliga system. Automatisering kan tillämpas på flera olika avdelningar och processer, så som digital onboarding, dataanalys, regelstyrda aktiviteter eller processer, marknadsautomatisering, IoT-integrationer med mera.

 

Produktblad

Mångsidighet och integration

Inte bara ett BPA-verktyg, utan även en integrationsmotor, marknads-automatiseringslösning och analysverktyg där magi kan skapas

Datadrivna beslut

Analysera kundbeteende, fatta beslut baserat på villkor och vidta åtgärder i realtid för att optimera ditt företag

Från uppgifter till processer

Börja smått och ersätt manuella steg successivt. När du är redo kan du omvandla hela processen

Low code eller no code

Ta kontroll över digitala processer genom att automatisera dem utan tidigare programmeringskunskaper

Frigör kraften i automationen

Upptäck den ultimata automatiseringsmotorn för affärsprocesser med Sweet Automation. Från ärendehantering till försäljningsbearbetning, eftermarknadsförsäljning till IoT-signalhantering, vår automationsmotor ger dina superanvändare möjlighet att smidigt anpassa sig till föränderliga miljöer. Inga kodningskunskaper krävs, men om du har kunskap kan du skapa högavancerade flöden och enkelt göra ändringar samt lägga till nya arbetsflöden när det behövs. Vi hjälper dig att eliminera repetitiva uppgifter och fatta datadrivna beslut i realtid. Prova det själv!

Läs mer om våra integrationer

Sweet Automation som navet i plattformsutbudet

Sweet Automation är helt central för vårt erbjudande, Automation är integrationsmotorn som knyter samman våra lösningar med varandra och med era, men också den delen där vi definierar och implementerar sofistikerade affärsregler. Styrkan ligger i att man kan fläta ihop information från många olika system och integrationspunker och hantera relger och åtgärder som spänner över samtliga – allt på samma ställe. Det är så effektivt att vi vågar lova att ni kommer bli överraskade!

Nordnet automatiserar sin kundresa

Genom att kombinera digital datainsamling och vår regelmotor kunde Nordnet automatisera tidigare manuella uppgifter och processer samt ge direkt respons till kunderna – vilket resulterade i en över 50 % bättre konverteringsgrad än tidigare.

Till caset