Menu

Frontend Developer


Skicka ansökan

Vem vi söker

Vi letar efter en Frontend Developer med ett intresse för produktutveckling som vill ha en central roll i ett innovativt och tajt utvecklarteam.

Om rollen

Dina idéer kommer tas tillvara på och du kommer att få inflytande över hur och vad vi utvecklar, både med avseende på funktion och teknik. Det är en av fördelarna med att vara en i vårt team av seniora utvecklare, och en del av ett framgångsrikt litet mjukvarubolag. Vi förväntar oss att du tar mycket eget ansvar och blir en nyckelperson hos oss.

Innovation är centralt i det vi gör och i och med att vi är lite mindre har vi möjlighet att välja teknik och riktning. Du kommer i huvudsak att jobba med produktutveckling i våra sprintar, men även bidra till att skapa demos och agera expert i våra kundleveranser.

Arbetet förändras kontinuerligt för att hela tiden hänga med alla de senaste trenderna och teknikerna. Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Vi på Sweet automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Vi skapar lösningar inom CRM och ärendehantering, automatiserade affärsprocesser, samt digitala formulär. Vi växer fortfarande med stormsteg och har kunder över hela världen.

Erfarenheter

Din hemmaplan är frontend-teknik som JavaScript (React), CSS och HTML. Kanske har du ett intresse och öga för design och UX. Du har erfarenheter av Git och något frontend automation verktyg som Gulp, Npm eller Sass. Du har ett intresse av att lära dig eller kan redan modulär CSS (t ex OOCSS, BEM eller SMACSS) och skriva semantisk, responsiv HTML.

Du är en social lagspelare som kan vara en del av kreativa diskussioner med både kollegor och kunder. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och inte är rädd för att dela dina tankar. Du är en strukturerad problemlösare som älskar utmaningen att producera banbrytande lösningar.

Vårt kontor finns vid Odenplan i Stockholm. Vore kul att höra av dig!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vilka Sweet är

Sweet Systems utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service och marknadsavdelningar. Allt från CRM-system och digitala formulär till ärendehantering och automation. Sweet utsågs till ”Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” av ProSales och vi letar alltid efter fler stjärnor till vårt team.

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan    We save your personal information to be able to respond to your requests/support tickets and to be able to contact you with information of your interest. When you contact us you give your consent to Sweet Systems and the Releye-group to store your personal information. We save your information until you do not longer wish to have any contact with us. You can contact us anytime you wish to be removed from our systems. If you have any questions about GDPR or how we store your personal information - read more in our Policy (link in the footer) or contact us at info@sweetsystems.se.