Menu

En sommarhälsning från vår VD Klas-Magnus Hilberth

Sommaren är här. Värmen kom också. EM-fotboll med publik. Snart är vi alla tillbaka – men inte som förut. Nya kollegor har kommit under året. Det slog mig då vi sågs förra veckan, om vi hade träffats ”live” eller inte. Men visst känner man skillnaden mellan ett riktigt möte och ett på Teams. Det har varit ett utmanande år. Att påstå något annat vore att ljuga.

Det har programmerats en hel del. Vi ser nu att våra kunder också tar del av denna utveckling. Det är stora förändringar i framför allt sättet som vi konfigurerar och gör anpassningar på som förändras, och kommer att fortsätta att utvecklas och förbättras. Målet är att alla anpassningar ska kunna göras av kunderna själva. Det gäller samtliga våra tillämpningar, genom de nya releaser som har släppts och som släpps löpande.

Vi har också utvecklat vårt customer success-område. Dvs sättet som vi proaktivt och reaktivt hanterar våra kunder i syfte att de ska få ut maximalt av det värde som produkterna ger möjlighet till.

Efter sommaren ökar vi vårt tekniska team markant för att få ännu mer kraft i produktutvecklingen. Stort fokus ligger på bättre användarupplevelser men också ännu vassare ”do it your self” -möjligheter. Vi släpper nu officiellt vår nya Dashboard-lösning. Ja, den blev försenad – men det blir väldigt bra ???? Mycket på en gång. Ska bli skönt med att lämna köks-kontoret för att njuta av sommaren utomhus. Det hoppas jag att ni får göra med.

Vi ses till hösten. Glad sommar!
Klas-Magnus Hilberth