I veckan blev det klart att Sweet Systems VD – Bodil Ekström Hilberth – blir en av talarna på ProSales årliga Sales Conference.

Bodil kommer att prata om hur Internet of Things och automatisering kan förutspå kundbehov och öka företags försäljning. Hon kommer att dela med sig av hur en av våra internationella kunder har gått tillväga för att uppfylla sina slutkunders önskemål. Mer tänker vi inte att avslöja nu, utan hoppas att ni kommer att delta på konferensen och höra oss tala kl 15.00, den 22 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

The Sales Conference är Nordens största B2B-konferens inom sälj, lönsamhet, trender och forskning. Sedan konferensen startade år 2008 har den attraherat 5000 beslutsfattare, och vi förväntar oss ännu ett framgångsrikt event.

Ta del av hela programmet här.

Fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer