Sweet Fall Release 2023

Temat för höstreleasen är säkerhet

Sweet Forms

Sweet Forms erbjuder nu utökade lagringsalternativ, önskemål drivna av våra kunder. Huvudfokus för denna uppdatering är den sömlösa integrationen för dokumentlagring hos externa tredjepartsleverantörer, som SynkZone och andra ledande fillagringsföretag. Det ger dig möjlighet att välja din föredragna plats för datalagring och ger dig full kontroll över din information om Sweet inte är din föredragna plats.

Sweet Form document storage Synkzone

Svarsseten från Sweet Forms kan nu direkt lagras i till exempel Synkzone

En bra och praktisk ny funktion för att hjälpa dig att gå från test till produktion är den nya importfunktionen där du kan välja att importera en ny fristående kopia eller en ny version.

Dessutom har vi avsatt resurser för att förbättra autentiseringen och säkerhetsaspekterna av Sweet Forms generellt. Säkerheten för dina data är och förblir vår högsta prioritet, och vi har genomfört stora förbättringar för att säkerställa dess skydd.

Sweet CRM

De senaste nyheterna fokuserar på kvalitet, och vi fortsätter att arbeta med att utöka anpassningsmöjligheterna samtidigt som automatiserade tester och prestanda fortsätter att vara våra främsta fokusområden. Som en del av produktkvalitetsunderhåll har säkerheten hög prioritet, och vi är stolta över att kunna erbjuda ännu bättre stöd för att förbli säkra och hålla din data säker och integriteten hög.

Sweet Automation

I denna version kan du uppleva förbättringar både gällande hastighet och robusthet när det gäller Sweet Actions för Sweet CRM! Vi har snabbat upp skapandet av CRM-objekt och säkerställt mycket bättre prestanda.

Men det är inte allt. I linje med vårt kontinuerliga åtagande för att tekniken i bakgrunden håller hög kvalitet, introducerar denna version en betydande ramverksuppgradering till .NET och olika tekniska förbättringar, vilket skapar grunden för en ännu kraftfullare plattform.

Ladda ner våra releasenotes och kontakta oss för att få de senaste nyheterna! Se till att du får nyheterna direkt i din inkorg nästa gång genom att anmäla dig till vårt månatliga nyhetsbrev.

Se oss visa och berätta mer om höjdpunkterna från vårt releasewebinar tillgänligt på vår Youtube-kanal.