Nu är sommaren äntligen här! Vi på Sweet vill tacka dig för ditt förtroende och för att du har varit med och förgyllt vårt verksamhetsår som slutar nu.

Den senaste tiden på Sweet har varit händelserik. Vi har vuxit med nästan 25%, helt fantastiskt! Vi har fått flera spännande nya kunder, gjort uppdateringar i våra lösningar och kompletterat vårt team. Fokus för produktutvecklingen har bl a varit att förbättra marknadsfunktionen och jobba med vårt senaste lösningsområde Sweet Automation.

I höst kommer Sweet att få ett ännu större fokus på automation, IoT och ”the digital customer”. Kunskap och inspiration kring dessa områden kommer vi bland annat att dela med oss av genom kreativa seminarier och workshops. Schemat för höstens seminarier håller på att spikas just nu, så kom gärna med förslag på områden som du vill lära dig mer om. Jag tar tacksamt emot dina tankar och idéer.

Nog med företagsnyheter. Nu fokuserar vi på nuet – sommaren. Jag hoppas att du får en härlig och avkopplande semester. Själv kommer jag att spendera sommaren på segelbåten i Stockholms skärgård, i solstolen på Mallorca OCH äta mycket god mat, framförallt med fokus på grillat.

Här kommer ett av mina favoritrecept: Grillad spicy lax med limesås

1 Helsida Lax
Rub: Blanda en del salt, en del chilipulver och 2 delar socker
Strö över rikligt.
Grilla med rubsidan nedåt några minuter.
Vänd laxen för att grilla klart på skinnsidan ca 15-20 min.

Limesås
4 dl creme fraiche
Rivet skal och pressad saft av 1 lime
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk honung
½ tsk salt
1 krm svartpeppar

 

Lycka till och återigen – ha en riktigt härlig sommar med många skratt och glada stunder. Vi ses och hörs igen till hösten.

Med vänliga hälsningar

Bodil Ekström Hilberth
VD på Sweet Systems

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer