Lösningar

Hos oss är våra lösningar samlade i en och samma plattform för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Du är unik, därför går lösningen att anpassa efter ditt behov. 

Enkelt     •     Effektivt     •     Tillgängligt

Digitala formulär

Med våra digitala formulär kan ni enkelt omvandla era pappersblanketter och processer till digitala mobila verktyg på nolltid. Skapa era formulär och ställ in vem som ska kunna komma åt dem – inloggat eller publikt. Låt sedan svaren strömma in, allt från anonyma till underskrivna med e-legitimation. Helt anpassat för dina önskemål!

Läs mer

CRM/Säljstöd

Ha alla kunder, prospekt, affärer och projekt samlade och organiserade på ett ställe. Tillsammans med en affärspipeline för översikt, aktiviteter, planering och uppföljning finns stöd för alla situationer – oavsett om du är ute på fält eller inne på kontor.

Läs mer

Ärendehantering

Ha full kontroll över alla inkommande ärenden, alltid. Med en tydligt strukturerad ärendeprocess kan du ge kunden utmärkt service från start till slut – från vilken enhet som helst.

Läs mer

Automatisering

Sweet Automation är en plattform som bygger på teorierna om Business Automation och används av både marknads- och försäljningsorganisationer, kundservice, eftermarknad och HR, för att automatisera affärsprocesserna. Skapa aktiviteter eller händelser baserat på olika typer av villkor.

Läs mer

Projektportal

Omvandla affärer till projekt för vidare planering av allt ifrån resurser till budget och tidplan. Rapportera tid löpande eller schemalägg den i förväg, i Sweet finns också stöd för digital personalliggare enligt konstens alla regler.

Läs mer

Marknadsmodul

Med vår marknadsmodul får din marknadsavdelning full kontroll och bättre inblick i era marknadsprocesser. Sätt upp en marknadsplan, dela upp den i flera marknadsprojekt och lägg till era marknadsaktiviteter. 

Det är här ni på marknad samlar all information, följer upp, analyserar, optimerar och blir ännu mer träffsäkra i er kommunikation. 

Läs mer

Det ska inte vara krångligt att sköta sin business

Jobba smartare och mer effektivt, samla all data på en plats och låt Sweet göra jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.