Senior Software Developer

Ta fram morgondagens mjukvara med oss

Vi letar efter en Senior Software Developer med ett öga för UX och design som vill ha en central roll i ett innovativt och tajt utvecklarteam.

Om tjänsten

Dina idéer kommer tas tillvara på och du kommer att få inflytande över hur och vad vi utvecklar. Både med avseende på funktion och teknik. Det är en av fördelarna med att vara en i vårt team av seniora fullstackutvecklare, och en del av ett framgångsrikt litet mjukvarubolag. Vi förväntar oss att du tar mycket eget ansvar och blir en nyckelperson i vårt tajta utvecklarteam.

Innovation är centralt i allt vi gör, och förutom relativt fria tyglar med avseende på teknik och riktning har vi även en innovationsdag som infaller sista fredagen varje månad. Du kommer i huvudsak att jobba med produktutveckling i våra sprintar, men även bidra till att skapa demos och agera expert i våra kundleveranser.

Arbetet förändras kontinuerligt för att hela tiden hänga med alla de senaste trenderna och teknikerna. Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Vi på Sweet automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Några av våra mest populära lösningar är Sweet Portal – CRM och ärendehantering, Sweet Automationen – automatiserade affärsprocesser, Sweet Forms – digitala formulär och Sweet Mobile – mobilt offlinestöd. Vi växer fortfarande med stormsteg och har kunder över hela världen.

Erfarenheter

Du är flytande inom JavaScript, SQL och C#, och har ett intresse och öga för design och UX. Du är en social lagspelare som kan vara en del av kreativa diskussioner med både kollegor och kunder. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och inte är rädd för att dela dina tankar. Du är en strukturerad problemlösare som älskar utmaningen att producera banbrytande lösningar.

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Välkommen till oss vid Odenplan i Stockholm. Det ska bli kul att ses.

Skicka ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.