Menu

Tech-konsult med implementation som fokus


Skicka ansökan

Vi letar efter en person som brinner för att implementera inovativ mjukvara inom CRM, Automatisering och Digitalisering. Du kommer att ha en central roll i ett innovativt och tajt implementationsteam. Tillsammans med projektteamet kommer du att genomföra implementationer, underhåll och uppgraderingar av Sweets SaaS-produkter tillsammans med våra kunder. Du kommer att delta i planeringen av enskilda projekt och koordinering mellan olika projekt som vi driver parallellt.

Vi gillar idéer och dina kommer att tas tillvara på och du kan vara med och påverka hur och vad vi utvecklar. Vi förväntar oss att du tar mycket eget ansvar och på sikt blir en nyckelperson bland våra tech-konsulter.

Arbetet förändras kontinuerligt och du gillar att hela tiden hänga med de senaste trenderna och teknikerna. Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Vi på Sweet automatiserar och digitaliserar företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton.

Våra mest populära lösningar är Sweet One – CRM och ärendehantering, Sweet Automation – automatiserade affärsprocesser, Sweet Forms – digitala formulär och Digital Customer – automatiserings- och digitaliseringsstöd för till exempel onboardingprocesser. Vi växer med stormsteg och har kunder över hela världen.

Erfarenheter

Du är en tech-person, men inte nödvändigtvis en utvecklare. Du är intresserad av att implementera system hos kunder, och förbättra användarnas vardag. Du känner dig hemma i Microsoftmiljöer; Azure såväl som servrar – och har erfarenhet av att konfigurera och anpassa system i kundimplementationer. Du är en social lagspelare som är duktig på att kommunicera. Du är ansvarstagande, positiv och vill gärna vara med i kreativa diskussioner med både kollegor och kunder. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och inte är rädd för att dela dina tankar.

Vi jobbar i Azure DevOps och dagligen kommer du att kommunicera på svenska och engelska.

Vad det innebär att arbeta på Sweet

Teamet: Vi är ett härligt socialt gäng med mycket energi och idéer.

Kunderna: Våra kunder är ofta kända varumärken med höga ambitioner och spännande lösningar.

Produkterna: Ligger i framkant och utvecklas ständigt med våra nya visioner.

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Välkommen till oss vid Odenplan i Stockholm. Det ska bli kul att ses!

Skicka ansökan    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.