Senior utvecklare / teknisk konsult

Sweet är ett stabilt växande produktbolag som utvecklar innovativ mjukvara inom CRM, Automatisering och Digitalisering. Våra smarta och snygga kundlösningar effektiviserar affärsprocesser inom bl.a sälj, support, marknad, onboarding, field service, ärendehantering, mm och vi har kunder i många branscher, från bank och finans till industri. 

Vi växer ständigt med våra kunder genom implementationer, affärsutveckling, förvaltning och ständig produktutveckling. På vårt kontor på Drottninggatan med utsikt över Observatorielunden hittar du ett härligt, prestigelöst gäng med en inkluderande företagskultur och hög ambitionsnivå.   

Om rollen  

Sweet expanderar och stärker nu upp med ytterligare en stjärna bland våra utvecklare.  

I rollen som senior utvecklare kommer du tillsammans med affärsutvecklare och projektledare arbeta i väl sammansatta kundteam och ha en central teknisk roll när vi tillsammans designar och utvecklar nya lösningar hos våra kunder och växer tillsammans med dem. Du behöver kunna sätta dig in i hur integrationer fungerar, och har även ett öga för hur vi kan stärka produkten och kontinuerligt bygga bort och undvika legacy i lösningarna.  

Vad vi söker 

Vi söker dig som har arbetat några år i utvecklarrollen, som både hunnit göra en del misstag och även lärt dig av dem. Du är bekväm med att jobba under förutsättningar som kräver viss flexibilitet, men där det även finns förståelse för behov av fokustid. Rollen förutsätter en inställning med högt ansvarstagande och kommunikation.  

Du är väl bevandrad i Microsofts miljöer, en fena på SQL server och c#, .NET; men även jobbat med Html, CSS,  JQuery -Javascript. Du har även erfarenhet av systemintegrationer, Azure cloud, databas-applikationer, migrering, windows services, Rest technology, etc.  

På Sweet kommunicerar vi både på svenska och engelska, men då många av våra kunder kräver att du behärskar svenska i tal och skrift, är en hög professionell nivå på svenska språket ett krav.

Tidslinje hos Sweet 

Första veckorna går åt till introduktionsprogrammet där du, förutom att träffa olika personer på din nya arbetsplats, blir presenterad med vår vision, får träffa våra grundare, går igenom våra metoder, får presenterat för dig vad vi löser hos våra kunder, etc. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar. 

Under första och andra månaden jobbar du i ett par projekt och kommer in i projektgruppen och arbetssättet. Du jobbar parallellt med en kollega så att du lättare kommer in i arbetet. 

Efter tre till fyra månader har du 3-4 kunder du arbetar med och du lär dig massor. Projekten utförs blandat på distans, på vårat kontor och hos kund. Du tar över mer och mer ansvar. 

Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt.

Skicka ansökan