Välkommen på frukostseminarium den 5 oktober till oss på Sweet och Releye! Låt dig inspireras av Volvo återförsäljaren Ferronordic Machines som med hjälp av ett nytt försäljnings- och eftermarknadskoncept, framgångsrikt har expanderat på den ryska marknaden.

Vi gästas av Borisov Konstantin, Head of Business Intelligence på Ferronordic Machines, som berättar om hur de med hjälp av proaktiv service och automatisering har ökat sin omsättning med närmare 100%. Du kommer att få höra hur uppkopplade maskiner och modern teknologi från Sweet Systems och Releye har skapat nya affärsmöjligheter för Ferronordic Machines och om hur implementationen fortlöpt. Ferronordic Machines är Volvo Construction Equipments distributör i Ryssland.

Seminariet hålls på Sweet Systems & Releye’s kontor på Drottninggatan 97 i Stockholm.

Missa inte detta!

Agenda frukostseminarium 5 oktober

07.30 – 08.00 Frukost
08.00 – 08.20 Klas-Magnus Hilberth, medgrundare till Releye & Sweet, berättar om nya trender, strukturer och modeller inom service, sälj och eftermarknad samt om hur projektet med Ferronordic Machines fortlöpte.
08.20 – 09.00 Borisov Konstantin, Head of Business Intelligence på Ferronordic Machines berättar om hur de med ett nytt tankesätt och ny arbetsmodell ökat sin omsättning med närmare 100%.

Ferronordic Machines

Miljardbolaget Ferronordic Machines är auktoriserade återförsäljare åt Volvo Construction Equipment och har sedan implementeringen av eftermarknadskoncept i organisationen i ett samarbete med Releye & Sweet Systems ökat sin omsättning med närmare 100 % och har idag en potentiell försäljning på 500 miljoner dollar per år.

 

Snart är det dags! Säkra din plats idag.

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)