Marknad

 

Våra lösningar gör er marknadskommunikation smart och produktiv
Effektivisera• Automatisera• Konvertera

 

 

 

 

 

 

Bli mer produktiv med smart marknadskommunikation

Med rätt förutsättningar kan ni skapa smart och effektiv marknadskommunikation som genererar fler leads, skapar mervärde för era kunder och effektiviserar kommunikationen. Ni får dessutom en högre konverteringsgrad och bättre kontroll och överblick över era marknadsprocesser. Vi skräddarsyr lösningar som passar era processer och behov. Ni ska inte behöva anpassa er efter systemet- systemet ska anpassas efter er.

 

Några av fördelarna med smart marknadskommunikation

anpassade kunderbjudanden

Riktad kommunikation

Ingen mer massmarknadsföring – anpassa era erbjudanden efter kunden och dess intressen för att öka lojalitet, kundvärde och konvertering.

Analys & optimering

Analysera och optimera kampanjer även efter att de har lanserats. Generera rapporterna själva i ett eget system och gör er av med beroendet till reklambyråer.

transparent vy och gemensamt arbetssätt

Gemensamt arbetssätt

När samtliga teammedlemmar har tillgång till samma information minskar personberoendet och kollegor kan hoppa in i en annans ställe och arbetet flyter på bättre.

effektivitet med ett system

Samlad information

Samla all kund- och marknadsinformation i ett gemensamt system. Visa statistik från alla kampanjer och kommunikationskanaler med en enkel och strukturerad vy.

Automatisera er marknadskommunikation

Säkerställ att den första kontakten – och de framtida kontaktpunkterna – med kunden blir bra genom att automatisera hela eller delar av marknadsprocesserna. Se till att fånga upp kundsynpunkter, snabbt och enkelt hitta rätt mottagare baserat på ett komplext urval och mer proaktivt kontakta kunder baserat på tidigare köphistorik.

Förutom att automatisera själva kommunikationsflödet har vi stöd för koppling till CRM-system, ekonomisystem, sociala kanaler och andra marknadssystem. Vi kan antingen koppla på vårt automatiseringsverktyg med era befintliga system, eller så kan ni använda er av Sweets egna CRM och lösningar för marknadsuppföljning . Kontakta oss så berättar vi mer. 

Fördelar med Marketing Automation:

  • Automatisera er leadgeneringsprocess
  • Automatisera kommunikationen i er kundlivscykel
  • Öka din ROI
  • Identifiera kundernas behov, krav och önskemål
  • Automatisera anpassade kunderbjudanden
  • Minska time-to-market
  • Kommunicera med era kunder vid rätt tillfälle, i rätt kanal – ”på deras villkor”
  • Kommunicera mera utan att behöva anställda fler

Läs mer om våra lösningar för marknad

Sweet Automation är vårt nav för Marketing Automation. Som komplement kan ni nyttja Sweet Portal och Sweet Forms för att automatisera och effektivisera ert marknadsarbete.

Kontakta oss

Sweet! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.