Nyhet: Spana in vår nya funktion i Sweet Forms – Form Flow!

Form Flow: En smidigare lösning för hantering av flera formulär

Nu kan du enkelt få en överblick av dina formulär och dess status
– utan separata länkar till varje enskilt formulär!

Sweet Forms Formulärsflöde för att onboarda och konvertera nya kunder

En lösning: För framtidens utmaningar

Inom bank, finans och försäkring är noggrannhet samt effektivitet avgörande. Rådgivare inom denna sektor står ständigt inför uppgiften att samla in viktig information och signaturer från sina kunder, vare sig det handlar om lånansökningar, investeringsplaner eller att öppna nya konton. För att adressera denna utmaning presenterar Sweet Forms ’Formulärsflöden’, en ny och smidigare metod för hantering av formulär. Denna funktion har potentialen att förändra sättet rådgivare inom bank, finans och försäkring interagerar med sina kunder.

Lösa utmaningen: Flera formulär, en kund

Traditionellt sett har rådgivare inom bank, finans och försäkring behövt skicka separata länkar till varje formulär som deras kunder måste fylla i och signera. Detta kan vara tidskrävande, krångligt och ibland förvirrande för kunden. Kunden måste hantera flera länkar, inloggningsuppgifter och dokument, vilket kan skapa onödig fördröjning och frustration. 

Lösningen: Form Flow - smidigare hantering av bankformulär

Formulärsflöden erbjuder rådgivare inom bank, finans och försäkring en effektiv lösning för att kombinera flera formulär i ett sammanhängande flöde. Istället för att överväldiga kunder med många separata länkar, tillhandahåller rådgivare nu en enda länk. Denna länk leder kunden genom alla nödvändiga steg, samtidigt som den ger en klar översikt över formulärens status och framsteg.

Fördelarna för bankrådgivare och kunder 

 • Tidsbesparing: Rådgivare kan snabbt och enkelt sätta upp flöden och skicka en enda länk till kunderna. Det sparar tid och förenklar arbetsprocessen.
 • Smidighet: Kunden har all information samlad på ett ställe och behöver inte oroa sig för att navigera mellan flera länkar och inloggningsuppgifter.
 • Ökad kundnöjdhet: Enklare och mer intuitiva processer resulterar i nöjdare kunder, och nöjda kunder är mer benägna att återkomma.
 • Bättre översikt: Kunden har full koll på var i processen hen befinner sig och kan enkelt följa upp och säkerställa att allt är komplett.
 • Säkerhet: Formulärsflöden garanterar högsta sekretess och integritet för kunduppgifter, vilket ger både kunder och rådgivare en trygg hantering av informationen.

Formulärsflöden är inte bara en effektiv lösning för att underlätta interaktionen mellan rådgivare och kunder, det är också ett steg mot en modernare och mer framtidssäker banktjänst. Genom att använda den senaste tekniken kan rådgivare öka sin produktivitet och skapa en smidigare och mer tillfredsställande kundupplevelse. Detta är bara ett exempel på hur ni kan implementera formulärsflöden i er verksamhet – möjligheterna är oändliga! 

På Sweet Forms är vi stolta över att kunna erbjuda denna innovativa lösning till bank, finans och försäkringssektorn och även andra branscher där interaktionen med kunder är av central betydelse. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra produkter för att möta era behov och göra era arbetsprocesser ännu mer effektiva och problemfria. Formulärsflöden är framtiden för smidig kundinteraktion – prova det idag och upplev skillnaden! 

Vad är Sweet Forms?

Sweet Forms:

 1. Användarvänliga digitala formulär: Sweet Forms fokuserar på att skapa digitala formulär som är lätta för användare att interagera med.
 2. Ersätter pappersarbete: Systemet gör det möjligt för användare att övergå från traditionellt pappersarbete till digitala formulär.
 3. Snabb och enkel: Sweet Forms gör det snabbt och enkelt att skapa, anpassa och distribuera formulär.
 4. Förbättrad kundupplevelse: Genom att minska svarstider och förenkla processen, syftar Sweet Forms till att ge en bättre övergripande upplevelse för både de som skapar formulären och de som svarar på dem.
 5. Avancerade funktioner: Sweet Forms innehåller funktioner som digital signering, möjligheten att förifylla information och validera innehållet i formuläret. Dessa funktioner ger mer automatisering, noggrannhet och säkerhet i datainsamlingsprocessen.
 6. Form Flow: Med Form Flow kan man nu smidigt kombinera flera formulär till ett enhetligt och sammanhängande flöde.

Sammanfattningsvis är Sweet Forms en digital formulärlösning som syftar till att förbättra och effektivisera processen för att skapa, distribuera och samla in data från användare på nätet.

Kontakta oss om du vill veta mer!
Läs mer om Sweet Forms här eller ta en titt på Form Flow när vi visar funktionen i vårt releasewebinar, tillgängligt på vår Youtube-kanal.