Menu

Vi välkomnar Jenny till Sweet!

Sweet fortsätter att expanderar och ett av teamets senaste tillskott är projektledaren Jenny Carlsson Ståbi.

Varför Sweet Systems?
Företaget matchade det jag läst på universitetet så som digitalisering, automatisering och framtidslösningar. Jag tycker också att det känns spännande att få jobba nära kunden och hjälpa till på detaljnivå. Det var också ett stort plus när jag läste att Sweet är ett mångkulturellt företag, jag gillar att man är öppen för det och det stärkte min bild av företaget på ett väldigt positivt sätt.

Vad har du gjort innan?
Jag har tidigare studerat systemvetenskap på SU och efter det jobbade jag på ett företag som heter Clear Channel under ett år, där jag var systemadministratör. Därefter började jag studera en master på KTH i media management med projektledning och digital strategi som inriktning.

Hur kommer det sig att du valde att utbilda dig till det?
För det första känns det som att IT ligger väldigt rätt i tiden och därför kändes utbildningen lovande för framtiden. Det är också en bred utbildning vilket underlättar om man inte riktigt vet vad man vill jobba med, men framförallt är det något som jag är intresserad av.

Vilka förväntningar har du på rollen som projektledare?
Jag förväntar mig att det kommer vara väldigt kul, varierande och lärorikt. Det känns som att jag kommer få lära mig mycket om olika företag, hur man ska tänka och göra för att lösa deras problem på bästa sätt. Jag förväntar mig också att lära mig allt det tekniska vad gäller produkten Sweet såklart! Sedan ser jag fram emot att få jobba på ett bra företag där jag har chansen att utvecklas som projektledare.

Hur tycker du att det två första veckorna har gått?
Det har gått bra. Det har varit otroligt intressant men samtidigt väldigt mycket att ta in. Jag har varit på många introduktionsmöten men har också hunnit med en del interna och externa möten. Overall har jag fått ett gott intryck av alla och jag känner mig redan som en i gänget!

 

Välkommen till Sweet Jenny!