En hjärtlig julhälsning från vår VD Klas-Magnus

Klas-Magnus

Hej alla fantastiska kunder, partners och kollegor!

I Stockholm vilade snön länge på marken, men nu när den har smält, håller vi kvar vid hoppet om en vit jul. 😊 En sådan avslutning på året skulle vara en skön kontrast mot en svensk sommar som verkligen varit som en berg-och-dalbana.

Efter 23 år sålde vi Releye. Detta markerar en ny era för mig, mina medgrundare, ägare och kollegor. Nu är vi enbart Sweet – starkare än någonsin. Med över 55 talanger i Stockholm och Prag har vi skapat en solid bas med fantastiska kunder och samarbeten. I år har vi expanderat vår produktutveckling och välkomnat nya kollegor i både Stockholm och Prag. Tack vare dem har våra produkter nått fler kunder och partners, vilket gett oss värdefull feedback att bygga vidare på. 😊

Året har varit ett år av tillväxt på kundsidan, där vi välkomnat nya kunder och inlett spännande samarbeten. Varje ny kund har blivit en viktig del av vår ständigt växande community. För våra befintliga kunder har vi fortsatt att leverera och utveckla projekt som verkligen gör skillnad. 😊

Våra första AI-tillämpningar testas och utvecklas. Otroligt utmanande och spännande då de också passar perfekt in i vår strategi för automatisering. Det slutar inte där. Under årets gång har vi haft fantastiska möjligheter att interagera och nätverka med våra kunder genom olika initiativ.  

Evenemang: Genom uppmärksammade events och interaktiva webinar har vi fördjupat våra relationer med er. Dessa var inte bara möten, utan också en chans för er som var med att dyka djupare in i vår produktutveckling och skapa värdefulla nätverk. Dessa stunder har varit guld värda för idéutbyte och samarbete.  

Så glöm inte att hålla utkik på webben, i mailen eller i sociala medier; fler inbjudningar till framtida event och webinar är på väg. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er. Efter årsskiftet presenterar vi nya produktreleaser – hoppas vi ses då!  

Och!! Vi har gett vårt företag ett ansiktslyft – och jag pratar inte bara om en ny frisyr! – Det är nya färger, fonter och former som kommer att genomsyra hela profilen även i produkterna. Kika gärna på vår hemsida – hoppas ni gillar det? 

Och nu – till er alla 😊. är kommer en liten smygtitt på Hilberths julbord: tänk vörtbröd doppad i grytan, hemgjord sillsallad, nykokt rödkål, stark senap och saftiga revben. Det är vad som väntar efter den första silltallriken.  

 Ett stort tack till er alla för ert fantastiska stöd och samarbete.  

Önskar er en magisk Jul! Med värme och julkänsla, Klas-Magnus