Menu

Webinar – Make your business stronger by optimizing the digital processes.

Vilka är fördelarna med digital onboarding och hur kommer man enklast igång? Ta del av inspelningen från vårt senaste webinar tillsammans med Signicat.

Där pratar vi om vikten av att digitalisera sina processer, presenterar viktiga lärdomar från Signicats rapport ”Battle to onboard” och ger handfasta tips på vägen. 

 

 

Vill du veta mer om hur du kommer igång?

Kontakta oss nedan så ska vi hjälpa dig

 


    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.