Menu
Sweet Systems

Lösningar

Automatisera och digitalisera din verksamhet! Sälj, service, ärendehantering, marknad eller support? Med Sweet hanterar du alla företagets delar från samma plattform för att förenkla det dagliga arbetet. Sweet, eller hur?

Sweet One

Sälj

För att lyckas med försäljning måste man ha en god struktur som bas. Organisera, effektivisera och vinn fler affärer med Sweet CRM. Bjud in era kunder.

Läs mer

Ärendehantering

Med Sweets ärendehantering hamnar inga ärenden mellan stolarna och missnöjda kunder är ett minne blott.

Läs mer

Dashboards

Bygg dina egna dashboards och ta ditt företag till nästa nivå. Inga kodnings- eller designkunskaper behövs.

Läs mer

Marknad

Marknad och sälj går hand i hand. Med en tydlig och strukturerad marknadsstrategi kan ni lyfta säljavdelningen till nya höjder. Vi ger dig verktyget för detta.

Läs mer

Fältservice

Det är inte alltid som ärendehantering slutar vid kundtjänst utan det kan ibland krävas ytterligare åtaganden såsom olika typer av service ute på fältet. Det ställer andra krav på så väl planering som exekvering – säg hej till Sweet Field Service.

Läs mer

Sweet Digital Customer

Miminera administration och säkerställ att processer följs och inte minst – uppnå en kundupplevelse i världsklass. Kort och gott digitala formulär som du kan styra genom era processer helt automatiskt.

Digitala formulär

Skapa och publicera snygga och smarta formulär och blanketter på nolltid.

Läs mer

Automatisering

Med Sweet Automation kan du arbeta proaktivt och effektivt med att automatisera verksamhetens affärsprocesser. Allt från inbound marketing och trigga försäljningsuppdrag till att effektivisera ärendehantering och reklamationer. Här finns inga begränsningar.

Läs mer

Integrationer

Integrationer

Nedan kan du hitta några integrationer som vi har tagit fram för att stärka, förenkla och öka möjligheterna i Sweet.

Läs mer