Låt kraften hos data flöda: Använd det förbättrade dashboardet i Sweet Performance

Förvandla data till insikter, nu med förbättrad prestanda!

Vi lever i en värld som drivs av data. Men låt oss vara ärliga, data är bara värdefullt om det ger oss insikter att agera på. På Sweet förstår vi vikten av att omvandla data till handlingsbara insikter som driver informerade beslut och driver din organisation framåt. Det är därför våra kunder alltid har bett oss att anpassa grafer och dashboards åt dem – fram tills nu. Hur funkar det? 

Idag är vi glada att presentera den senaste versionen av Sweet Performance – vårt nya dashbaordverktyg som är utformat för att ge dig datainsikter som aldrig tidigare. Med Sweet Performance kan du skapa dina egna anpassade grafer och dashboards, sömlöst anslutna till Sweet CRM, Sweet Digital Forms och dina integrationer i Sweet Automation. 

Vi skiljer oss från de stora BI-mästarna som Power BI eller Tableau, vi är kanske lättviktare i sammanhanget, men vi kan erbjuda ett användarvänligt verktyg som fokuserar på att ge dig de nödvändiga visualiseringsfunktionerna samtidigt som vi bibehåller flexibiliteten. Vårt mål är att du, ja du, enkelt ska kunna skapa och modifiera visualiseringar för att möta dina behov som förändras över tid. Att komma igång är enkelt, och vårt verktyg möjliggör sömlös utveckling när dina krav förändras över tid. 

Skapa dina anpassade dashboards

Dagarna då du förlitade dig på färdiga dashboards som inte riktigt passade dina behov är förbi. Sweet Performance sätter dig i förarsätet och låter dig bygga anpassade grafer och dashboards som uppfyller dina krav och preferenser. Ingen kodning eller teknisk kompetens krävs, vilket innebär att du kan göra det själv! 

Enad datakälla för ökad effektivitet

Vi förstår utmaningarna med att hantera fragmenterad data från olika plattformar. Därför integrerar Sweet Automation ditt CRM, digitala formulär och flera andra integrationer och sammanför all din data i en enad källa. Säg adjö till dataisolering och välkomna en sömlös dataupplevelse. 

Enkelhet som ger alla möjlighet att lyckas

Du behöver inte vara en expert inom business intelligens för att kunna använda Sweet Performance. Vårt användarvänliga dashboardverktyg förenklar processen och gör det tillgängligt för användare på alla nivåer. Med en intuitiv dra och släpp-gränssnitt kan du enkelt designa och anpassa dina dashboards och sammanfoga alla delar av ditt datapussel. Dessutom kan du styla dashboardsen på ditt sätt så att du kan dela insikterna i linje med din varumärkesprofil. 

Dela och samarbeta: Förstärk dina insikter

Kunskap är menad att delas, och med Sweet Performance kan du enkelt dela dina dashboards med relevanta intressenter eller till och med visa dem som en del av din Sweet CRM. Samarbeta sömlöst, ge ditt team verktygen de behöver och sprid din kunskap i hela organisationen. 

Frigör den fulla potentialen hos din data

Med Sweet Performance får du omfattande insikter om ditt företag. Följ försäljningsstatistik, samtliga kundinteraktioner och samla in svaren från digitala formulär på ett och samma ställe. Möjligheten att utnyttja den fulla potentialen hos din data finns nu inom räckhåll. 

Läs mer om funktionerna här.  

Utforska möjligheterna

Är du redo att ta din datavisualisering till nästa nivå? Kontakta oss idag och upptäck hur Sweet Performance kan förvandla din data till värdefulla insikter. Läs mer om de senaste uppdateringarna och förbättringarna i våra release notessom ger en detaljerad översikt över de senaste förbättringarna. 

På Sweet tror vi att data ska vara till din tjänst, inte en börda. Låt oss ge dig verktygen att fatta informerade beslut, få förståelse för din organisation och dina kunder och driva ditt företag framåt.  

Frigör kraften hos data med Sweet Performance. Börja bygga dina anpassade dashboardet idag!

För dig som vill se lite mer, ta en titt på vår Youtube-kanal där vi presenterar Sweet Performance i vårt releasewebinar.