Julen står för dörren och snart är 2017 här. Vi lägger 2016 bakom oss och summerar ett sprakande år:

Till att börja med – vi är verkligen så glada och tacksamma för alla medarbetare och kunder som under året givit oss ert förtroende att få vara arbetsgivare och leverantörer. Tack för ett fantastiskt år!

Intelligent automatisering

Vår dragning på The Sales Conference i november om business automation och internet of things drog fullt hus och resulterade i flera inspirerande diskussioner tillsammans med nya och befintliga kunder. Tekniken möjliggör nya sätt att göra affärer och kommunicera och vi ser att automatisering inte längre bara är en fråga för administration och backoffice, utan även för kund- och produktlivcykeln.

Sweets nya modul Sweet Automation tillsammans med Releyes koncept för Performance Management utgör en stabil infrastruktur i flera lösningar vi nu levererar för proaktiv automatisering.

Bodil The Sales Conference
whitepaper Sweet

Fokus på upplevelsen

Lösningarna vi levererar genomgår ett skifte där fokus på effektivitet och struktur flyttas till frågor som rör kundupplevelse och lojalitet, och kunden är än mer i fokus. Effektivitet är fortfarande viktigt, men i och med ny teknik talar vi inte längre om förbättringar på 15% utan 1500%. Detta skapar fantastiska möjligheter för nya sätt att interagera med kunder och utveckla lojaliteten. Vi på Sweet och Releye jobbar också med våra kunders upplevelse av oss, framför allt i den digitala världen. I november uppgraderades releye.se som nu inte bara är vårt snygga ansikte utåt utan även en portal där vi tillgängliggör material i våra frågor. På sweetsystems.se kan du ladda ner whitepapers och enkelt ge feedback till oss. Tack vare vår nya kollega Lotta kan du allt oftare läsa om oss i sociala medier.

Tack också till alla er som svarat på kundnöjdhetsundersökningar och gett oss feedback. Det gör skillnad för oss!

Och nästa år då?

Vårt nyårslöfte under nästa år är att bli ännu bättre på att vara proaktiva, tillgängliga och engagerade. Vi vill skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder och våra medarbetare – och vi tycker att det är väldigt roligt att du är med på vår resa.

Fireworks
Christmas

God Jul & Gott Nytt År önskar vännerna på Releye & Sweet genom Victoria och Bodil!

PS. Tips på en god flaska bubbel för nyår är 7450 Launois. Vi ses 2017! DS

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer