Nu är planeringen i full gång inför The Sales Conference 2019, där vi på Sweet kommer delta som stolt huvudsponsor och prisutdelare. Vi har träffat Henrik-Larsson Broman på Prosales som berättar mer om vad som kommer hända under dagen och kvällen.

Varför har ni det här eventet varje år?

Vår omvärld förändras allt snabbare och som chef måste man emellanåt komma bort från den egna organisationen och hämta inspiration och nya kunskaper. The Sales Conference syftar till att ge ledare i B2B-företag nya insikter om trender, forskning och best-practices så de kan utveckla sina verksamheter men också givetvis att få en dos av ny energi. Dessutom är det ett fantastiskt tillfälle att skaffa nya bekantskaper och lära sig av andra, inte minst alla våra duktiga partners som finns på plats.

Vad kommer hända i år? Vilka kommer tala och vad kommer de prata om?

 Vi har ett fantastiskt program i år med framstående keynote speakers som kommer prata om allt från trender till ledarskap, ny teknik och modern sälj- och marknadsföring. Våra största affischnamn är amerikanskan Jenny Dearborn – utsedd till en av världens mäktigaste kvinnor inom tech – samt den australienska professorn Jamie Anderson. Men våra övriga talare som t.ex. artisten Petter, digitala experten Jackie Kothbauer och Susanna Rönnqvist-Ahmadi är också extremt kunniga och spännande att lyssna till. 

 I övrigt händer det en massa spännande saker under dagen och allt hålls ihop av två välkända moderator: Komikern Mikael Tornving och Sofia Lilja från Idol. Sen får vi givetvis inte glömma bort Sales Award Gala på kvällen som är en fantastisk kväll där vi hyllar framgångsrika företag och individer och har kul tillsammans.

Vilka företag är nominerade inom de olika kategorierna?

 Det är totalt 117 nomineringar som är fördelade på de fyra olika priskategorierna. Vi offentliggör inte de nominerade företagen, utan väntar med det till dess att vi har tre finalister i respektive priskatergori.

Vad har du för förväntningar på dagen/kvällen?

 Jag förväntar mig mycket energi, nätverkande, skratt och många nya insikter. Det kommer vara en dag och kväll att minnas under en lång tid.

Vill du veta mer om The Sales Conference?