Innan du byter jobb bör du fundera på de tre saker som du värderar högst hos en arbetsgivare. Kan det vara en bra stämning i teamet, möjligheten att påverka företaget och produkten samt att dagligen mötas av spännande utmaningar som hjälper dig att utvecklas?

Sweets systemutvecklare Linda har berättat vad hon värdesätter på Sweet. Kanske känner du igen dig i dessa prioriteringar?

”Vi på Sweet är ett förhållandevis litet men mycket tajt team som jobbar på bra och har kul tillsammans. Jag trivs väldigt bra i teamet, stämningen på kontoret är härlig och alla sporrar varandra.”

Systemutvecklare på Sweet, Linda Eriksson

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer