Träffa vår projektledare Sofia!

Sofia Järrestedt är vårt projektledande energiknippe på Sweet. Med sitt smittande skratt och sin framåtanda driver hon våra kundprojekt och ser till att vi levererar överlägsna lösningar till våra kunder.  Som utbildad civilekonom har Sofia alltid med sig det ekonomiska tänket i allt hon gör och hon drivs av att få vara med och planera och konsultera.

Namn: Sofia Järrestedt

Roll: Projektledare 

Utbildning: Civilekonom  

Kommer ifrån: Stockholm

Vad är det bästa med ditt jobb som projektledare på Sweet? 

Jag tycker att det bästa är att jag får göra lite av allt. Jag är inte expert på någonting, men jag är väldigt duktig på många olika saker och jag tycker att det är roligt att jag får kombinera det som jag är bra på med det jag tycker är roligt i en och samma roll.  

Hur är Sweet Systems som arbetsplats?  

Sweet är en stabil och trygg arbetsplats och jag trivs väldigt bra här. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och att driva utvecklingen framåt samtidigt som vi är väldigt duktiga på att måna om våra kunder. Vi håller alltid en hög kvalitet och levererar det vi har lovat och det känns kul att vi kan stå för allt vi gör. Sen är vi ett härligt gäng som jobbar här, alla känns hungriga och vill utvecklas. Även om alla har tight om tid så får man alltid den hjälpen man behöver.   

 

Vad fick dig att välja Sweet Systems? 

Redan i rekryteringsprocessen så fick jag intrycket av att Sweet är ett seriöst bolag samtidigt som rollbeskrivningen omfattade det jag var intresserad av – att få jobba med en hel process från A till Ö. Sen jobbar Sweet med stora och intressanta kunder där min roll till stor det skulle innefatta att ansvara för att hitta bra kundanpassningar och det var någonting som lockade mig. Det fanns många roliga projekt i pipen helt enkelt och så har det också varit sen jag började här. Kollegor är också en otroligt viktig del av ens arbete och jag fick ett bra intryck av alla jag träffade samtidigt som läget på kontoret var perfekt.  

Vad gör du på fritiden?  

På fritiden hänger jag med min familj, tränar på gym eller njuter av en stund i solen. När andan faller på så brukar jag också måla. Jag har några verk som hänger på restaurang Agnes och jag säljer även mina tavlor på min hemsida www.sofiajarrestedt.se. Jag är kreativ som person och min konst är ett sätt att uttrycka det på.