System Implementation Specialist, Project Manager & Presale 

För framtidens kundlösningar

Vem vi söker

Verksamhetsnära projektledare och applikationsexpert

Är du redo att utmana sättet att se på kundrelationer, digitalt beteende och automatisering? Då har du kommit rätt. Sweet Systems utvecklar framtidens kundlösningar med hjälp av vår egen mjukvaruplattform – Sweet! Vi söker en verksamhetsinriktad projektledare som även brinner för att visa och implementera nya lösningar för potentiella kunder? Du kommer att vara en central del i vårt kund- och säljteam.

Du kommer att

 • Ha en nyckelroll i våra projekt. Du kommer att samarbeta med våra kunder, partners och våra egna erfarna konsulter från Sweet och systerbolaget Releye.
 • Vara ”the go to guy” när det handlar om våra programvaror och när det ska demas i pre-sale-case.
 • Ha kundansvar och utveckla samarbetet med befintliga kunder.
 • Ansvara för implementeringsprojekt hos nya och befintliga kunder med avseende på:
  • Kravställning och lösningsframtagande samt hålla workshops
  • Leverans och utbildning
  • Uppföljning

Vem vi tror att du är

 • Du har något eller några års arbetslivserfarenhet.
 • Du har ett stort intresse för nya, digitala lösningar.
 • Du är allmänt intresserad av teknik, och tycker om att kunna detaljer runt till exempel en programvara.
 • Du gillar spännande utmaningar, är lyhörd och har en stark vilja att lära dig nya saker.
 • Du gillar att arbeta i grupp och att föra utvecklande och kreativa diskussioner tillsammans med kollegor och kunder.
 • Du har ett affärsdriv, är engagerad och har förmåga att inspirera personer i din närhet.

Vilka Sweet är

Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som automatiserar, digitaliserar och effektiviserar arbetet för sälj, support- och marknadsavdelningar. Vår strävan är att våra kunder på ett enkelt sätt ska kunna göra sina kunder nöjda. Vi har utvecklat automatiserade kundprocesser i över 10 års tid, och växer fortfarande med stormsteg och har kunder över hela Europa. Sweet utsågs även till ”Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” av ProSales.

Kontoret är beläget mitt i centrala Stockholm, och har utsikt över vackra Observatorielunden – max 5 minuter promenad till både pendel, tunnelbana och buss. 

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@releye.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.
 

Hur är det att jobba på Sweet?

Träffa vår systemutvecklare Linda

Träffa vår utvecklare Joao

Träffa vår systemutvecklare Linda

Träffa vår utvecklare Linda

Träffa vår systemutvecklare Linda

Träffa vår projektledare Sofia