Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018

För en vecka sen fick vi reda på att Sweet Systems blev nominerade till ”Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” av ProSales och igår under Sales Award Galan fick vi det glada beskedet att en enig jury valt ut oss som vinnare.

Vi på Sweet är otroligt glada, tacksamma och stolta över detta pris. Med följande nominering fick våra hedrade ägare kliva upp på scen:

”Årets Sales Tool-leverantör 2018 går till ett företag som genom innovativa lösningar lyckas skapa stora kundvärden för sina kunder. Genom att ha utgångspunkt i kundresan och låta datan och kundes kund vara värdedrivande kan stora delar av det som normalt är manuellt försäljningsarbete, automatiseras. Det gör att kunder frigör stora resurser samtidigt som säljare som nyttjar systemet kan agera proaktivt och kontakta kunden i rätt tid med rätt erbjudande. Vinnare i kategorin Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018 är Sweet Systems.”

Det finns flera parter som vi vill rikta ett stort tack till: Alla medarbetare på Sweet Systems som gjort detta möjligt. Kollegorna på Releye som implementerar våra lösningar hos kunden. Våra kunder som ständigt hjälper oss att utveckla vår lösning. Ahlsell, vår kund som nominerade oss till detta pris. Prosales för ett fantastiskt event och juryn som utsåg oss till vinnare. Stort tack!

 

Vår grundare & VD har ordet

”Helt fantastiskt! Vårt långsiktiga innovationsarbete har verkligen gett resultat. Tack till alla otroliga medarbetare och kunder. Det känns extra kul att Sweets automatiseringslösningar för sälj, marknad och kundservice ligger så rätt i tiden.”

Bodil Ekström Hilberth

VD, Sweet Systems

Om Prosales 

ProSales är ett forsknings- och managementkonsultbolag som är specialiserade på B2B Sales Excellence. Med utgångspunkt i deras forskning hjälper de sina kunder att skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt.
I tio års tid har ProSales Institute arrangerat The Sales Conference. med syftet att inspirera.

Om Sweet Systems 

Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som förenklar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Med hjälp av våra verktyg får ni en process som är digitaliserad, automatiserad och som effektiviserar alla dina affärsprocesser. Vinn fler affärer, få nöjdare kunder och agera proaktivt i dina kundrelationer.

Några av våra nöjda kunder

Volvofinans
Automatiserar kundbearbetningen vilket resulterar i 30% ökad merförsäljning

Ferronordic Machines
Driver kundlojalitet med hjälp av automatisering och data från Internet of Things.

Ahlsell
Ökar effektiviteten hos säljkåren med Sweet CRM för att få mer tid ute hos kund