The Sales Conference Sales Award Gala 2018

Varje år går The Sales Conference Sales Award Gala av stapeln och detta år är inget undantag. Galans syfte är att hylla företag och chefer som på ett föredömligt sätt bidrar till nytänkande och agerar föredöme för hur man bedriver modern B2B försäljning och marknadsföring. Fyra vinnare koras under kvällen i fyra olika kategorier och vi på Sweet hade inte kunnat vara mer stolta när vi berättar att vi är nominerade till: Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018”.

 

Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018

Syftet med priset är att lyfta fram leverantörsföretag som med smarta verktyg och innovativa mjukvarulösningar bidrar till att utveckla och effektivisera sälj- och marknadsfunktioner för svenska B2B-företag.

Och det är exakt det vi på Sweet gör.

En stor utmaning som finns på marknaden idag bland B2B företag är att sälj, marknad och kundservice inte arbetar tillräckligt integrerat och på så sätt tappar effektivitet. För att kunna automatisera hela sin kundlivscykel så behöver samtliga tre avdelningar vara involverade och arbeta mot samma mål.

Det är här Sweet kommer in i bilden. Vi gör att ni kan arbeta smartare och nå ett bättre resultat, genom att erbjuda en lösning där sälj, marknad, kundservice OCH kund samarbetar. Vi berättar hur ni kan förenkla er arbetsdag och ger er verktygen för det.

Vi är superglada för vår nominering till ”Årets B2B Sales Tool-leverantör” och hoppas att vi ses på The Sales Conference Sales Award Gala 2018 den 8 november!

Om Prosales 

ProSales är ett forsknings- och managementkonsultbolag som är specialiserade på B2B Sales Excellence. Med utgångspunkt i deras forskning hjälper de sina kunder att skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt.
I tio års tid har ProSales Institute arrangerat The Sales Conference. med syftet att inspirera.

Om Sweet Systems 

Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som förenklar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Med hjälp av våra verktyg får ni en process som är digitaliserad, automatiserad och som effektiviserar alla dina affärsprocesser. Vinn fler affärer, få nöjdare kunder och agera proaktivt i dina kundrelationer.

Några av våra nöjda kunder

Volvofinans
Automatiserar kundbearbetningen vilket resulterar i 30% ökad merförsäljning

Ferronordic Machines
Driver kundlojalitet med hjälp av automatisering och data från Internet of Things.

Landshypotek 
Automatiserar sin kampanjhantering med Sweet Automation.