I veckan började Sofia Järrestedt hos oss som Junior Project Manager. Hon har en spännande bakgrund med erfarenhet från startup-liv, kundarbete och studier i Sverige och Kina. Sofia kommer att ha en nyckelroll i våra projekt, där hon bland annat kommer att ansvara för förvaltning, kundkommunikation och implementering samt jobba med rådgivning och marknadsaktiviteter.

Sofia är civilekonom med examen från Stockholms universitet och har parallellt med studierna arbetat med ekonomi samt spenderat en termin på utbyte i Shanghai. Sedan examen har hon testat på jobbet som B2B-säljare för att sedan jobba på en liten IT-startup som CFO, administratör, projektansvarig och flera andra roller.

”Jag hoppas på en brant utvecklingskurva på Sweet där jag kommer få lära mig nya arbetssätt, metoder och tekniker för projektledning. Jag ser fram emot att få träffa kunderna och se vad vi levererar för lösningar idag samt vad vi kan göra framåt för att underlätta deras vardag”, berättar Sofia.

På frågan om vad hon kommer att bidra med svarade hon självsäkert: “Jag kommer bidra med mitt öga för detaljer, kritiskt tänkande och effektivisering”.

Vi hälsar Sofia varmt välkommen till Sweet-teamet och ser fram emot att introducera henne för våra kunder.

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer