Säljare och Kundutvecklare

Bli del av en Sweet arbetsplats som säljare och kundutvecklare.

Bli en del av ett innovativt och inspirerande team

Du kommer att sälja nyskapande mjukvaror för kundhantering, där digitalisering och automatisering är i fokus. Kunderna finns i olika branscher och lösningarna ser olika ut – och du får en suite av programvaror att erbjuda. En väldig efterfrågan gör att Sweet växer och vi behöver smarta personer på många håll, inte minst den som säljare.

 

Kvalifikationer

  • Som säljare har du en förmåga att omvandla problem till lösningar och måla upp lösningsbilder som kunderna gillar.
  • Vi säljer ofta i team och ser gärna att du driver arbetet, på mindre case agerar du på egen hand.
  • Du har något eller några års erfarenhet av försäljning, gärna inom IT-system i någon form.
  • Du är kreativ och envis.

 

Vad det innebär att arbeta på Sweet

  • Teamet: Vi är ett härligt gäng med mycket energi och idéer. Träffa några av våra medarbetare 
  • Möjlighet till utveckling: Hos oss finns det stora möjligheter till utveckling och som säljare finns det utrymme för en karriär som säljchef såväl som affärsutvecklare beroende på vilken riktning som passar dig.

 

Välkommen till oss vid Odenplan i Stockholm. Det ska bli kul att ses!

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@releye.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.