2 x Säljare av framtidens mjukvara för kundhantering

Ta fram morgondagens mjukvara med oss

Bli en del av ett innovativt och inspirerande team

Du kommer att erbjuda framtida och befintliga kunder våra nyskapande mjukvaror för kundhantering, där digitalisering och automatisering är i fokus. Kunderna finns i olika branscher och lösningarna ser olika ut – och du får en suite av programvaror att erbjuda. En väldig efterfrågan gör att Sweet växer och vi behöver kreativa personer på många håll, inte minst den som säljare och kundutvecklare.

Kvalifikationer

  • Du har något eller några års erfarenhet av försäljning, gärna inom IT i någon form.
  • Som säljare har du en förmåga att omvandla problem till lösningar och måla upp lösningsbilder som kunderna gillar.
  • Vi säljer ofta i team och ser gärna att du driver arbetet, på mindre case agerar du på egen hand.
  • Du är kreativ och idérik
  • Du har ett intresse av ny teknik, ”molnet”, och att ha kul på jobbet.

Vad det innebär att arbeta på Sweet

  • Teamet: Vi är ett härligt gäng med mycket energi och idéer. Träffa några av våra medarbetare.
  • Innovation är ett genomgående inslag i vårt arbete där vi tillsammans tar fram idéer och bollar fram intressanta lösningar som sedan konkretiseras och i många fall förverkligas.
  • Möjlighet till utveckling: Hos oss finns det stora möjligheter till utveckling t ex inom affärsutveckling.

 

Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som automatiserar, digitaliserar och effektiviserar arbetet för sälj, support- och marknadsavdelningar. Vår strävan är att våra kunder på ett enkelt sätt ska kunna göra sina kunder nöjda. Vi har utvecklat automatiserade kundprocesser i över 10 års tid, och växer fortfarande med stormsteg och har kunder över hela Europa.

Kontoret är beläget mitt i centrala Stockholm, och har utsikt över vackra Observatorielunden.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.