Precis inför sommarens ankomst har vi uppdaterat Sweet med nya grymma funktioner i portalen. Låt oss berätta om alla nyheter och vad du kan förvänta dig av dessa. Vill du uppgradera Sweet till den senaste versionen? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Webinarium 24 maj

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

HTML-editor

Den största nyheten i denna release är HTML-editorn som är en väldigt efterfrågad funktion i portalen. Välj det format du vill ha på din text i portalen med ett klick. Den nya editorn gör det också möjligt för dig att kopiera och klistra in text från till exempel Word eller Outlook och samtidigt behålla formatet.

HTML-editorn är tillgänglig på följande ställen:

Ärenden

Nyheter

E-post

E-postmallar

Marknadsaktiviteter

HTML-editor-sweet

Jobba snabbare och mer effektivt med HTML-mallar

Vi har även adderat möjligheten att skapa HTML-mallar som gör det möjligt för dig att spara till exempel din egen signatur och andra förinställda layouter. Du kan exempelvis skapa en mer enhetlig och professionell upplevelse av dina ärenden med den nya HTML-editorn. Använd samma signatur på noteringarna som du gör i din mail och slipp på så vis att lägga tid och energi på att skriva nya signaturer varje gång – använd din mall istället.

HTML-editor

Form Designer

Vår produkt Sweet Form Designer är via licens en del av portalen. Detta betyder inte att du nödvändigtvis behöver använda alla våra funktioner i portalen (CRM, ärendehantering, projekt etc.) för att skapa formulär. Du kan fortfarande använda Form Designer som en stand-alone produkt, skillnaden är att du kan använda funktionen tillsammans med andra och det blir på så vis enklare för dig när du administrerar allt på en plats. Form Designer kommer med en uppdaterad design och det är enklare än någonsin att skapa snygga formulär.

I Form Designer kan du:

Skapa nya formulär och publicera dessa

Editera och testa formulär

Importera och exportera formulär

Se alla formulärssvar

Se alla publicerade formulär

Form-designer

Vill du uppgradera Sweet till den senaste versionen?

Kontakta oss så hjälper vi dig.