Denna release är fylld med ny funktion, prestandaförbättringar, nya integrationer samt förbättrad användarvänlighet. Vi har satsat mycket på Sweet Forms, den nya området för Field Service, vyer för Power-BI samt nya  integrationer i Sweet Automation med mera! 

Sweet Forms

Förbättrad användarvänlighet samt ökad prestanda

Sweet Forms har förbättrats med utökade möjlighter för synlighetsregler, globala listor som man kan populera svaren med, mer desigmöjligheter samt ökad prestanda.

Signera med mobilt BankID

Tack vare våran integration med Scrive kan Sweet Forms nu ge dig ännu mer kraftfulla sätt att signera formulären med. 

Multi-sign

Kräver dina formulär flera parter som ska signera? Inga problem, detta är nu fullt supporterat i Sweet Forms genom våran integration med Scrive.

Power Bi – In Sweet Portal

Nu kan du vya upp dina Power BI-rapporter direkt i Sweet Portal, vilket ger dig möjligheten att ta nytta av datainsikter på ett kraftfullt sätt.

Field service

Field service är ett nytt område som vi har lagt till i Sweet Portal för att tillhandahålla funktioner för snabb och effektiv hantering av arbetsordrar och servicebokningar. 

Arbetsordrar & Servicebokningar

Med möjligheten att skapa arbetsordrar från de flesta objekt i Sweet så kan du nästan omedelbart hantera aktiviteter som kräver service på plats genom att boka in servicebokningar, som notiferar dina agenter var, när och hur en aktivtet ska utföras. 

Artiklar

Sweet supporterar nu både produkt- och serviceartiklar som gör det möjligt för dig att ha koll på produkter som ska användas samt den service som ska utföras.

Sweet Automation

Vi fortätter att lägga till mer support för användandet av andra lösningar när det kommer till kommuinkation ,både till och för kunden. Denna gång har vi lagt till stöd för Mailchimp och Symplify.

Mailchimp är en fullt utrustat platform för Marketing automation och Email marketing.

Ledande i cross-channel automatiserad kommunikation för marknad och CRM-team.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi har jobbat hårt och ser fram emot att få lansera era önskemål. Har ni vidare input för hur vi kan utveckla vår plattform så hör gärna av er.