Sedan den senaste Sweet-releasen fortsätter vi att jobba stenhårt med att utveckla vår produkt.

En funktion som vi vet att våra kunder efterfrågar är en kalender där man får en snygg vy av sin egen och andras kalendrar direkt i Sweet Portal.

Här kommer ett smakprov med information om hur kalendern kan underlätta ditt och din organisations arbete.

Sweet calendar

Vad kan kalendern användas till?

  1. Få en bra överblick av din arbetsvecka genom att dina Exchange-möten och dina mötesaktiviteter i Sweet visas i den nya kalendervyn.
  2. Spara alla möten i Sweet. Med ett knapptryck kan du smidigt spara ett möte från din kalender och göra det till en aktivitet i Sweet.
  3. Skapa nya och uppdatera befintliga möten.
  4. Se andras kalendrar och bjud in till möten.
  5. Planera projekt- och serviceuppdrag i Sweet. Du kan enkelt se vem som är ledig en viss tid och planera in den personen på ett specifikt serviceuppdrag. Du behöver inte längre gå in i Outlook för att få den här informationen.

Kalendern kommer att finnas tillgänglig i Sweet Portals responsiva gränssnitt som kan användas i både mobil, dator och platta.

När lanseras kalendern?

Kalendern kommer att släppas efter årsskiftet.

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer