Menu

Sales Development Representative 


Skicka ansökan

Som Sales Development Representative ingår du i den del av teamet som inleder kontakten med nya kunder. Du kommer att söka upp och boka möten för att sälja våra nyskapande SaaS-mjukvaror för kundhantering där automatisering och digitalisering är i fokus. Kunderna finns i olika branscher och lösningarna ser olika ut – och du får en stark svit av programvaror att erbjuda. Du kommer även följa upp inkommande leads. Du kommer att utnyttja din närvaro i sociala medier för att få ut budskap och kan använda rätt digitala kanaler för att hitta personer på företag.

Med en gedigen introduktion och kontinuerlig coachning från de mer erfarna säljarna finns alla förutsättningar för att du ska kunna växla upp och utvecklas.

Sweet

Sweet Systems utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service och marknadsavdelningar. Allt från CRM-system och digitala formulär till ärendehantering och automation.

Kvalifikationer & Arbetsuppgifter

  • Som Sales Development Representative har du en förmåga att omvandla problem till lösningar och måla upp lösningsbilder som kunderna gillar.
  • I kundmötet är du med och stödjer de mer erfarna säljarna och får en stark utbildning i komplex försäljning av IT-stöd. 
  • Du har hög närvaro i sociala medier som LinkedIn och vet hur du ska använda dem för att nå ut och hitta rätt person och företag. 
  • Du har viss erfarenhet inom försäljning och är riktigt taggad på en karriär inom sälj. 
  • Du är kreativ, social och målmedveten.
  • Du har ett stort IT-intresse. 
  • Du är flytande i svenska och engelska.

Vad det innebär att arbeta på Sweet

Teamet: Vi är ett härligt gäng med mycket energi och idéer.

Möjlighet till utveckling: Vi investerar i våra medarbetare och vår målsättning är att du på sikt utvecklas till en fullfjädrad säljare där du driver egna affärsprocesser på prospekts och kunder. 

Välkommen till våra ljusa lokaler högst upp på Drottninggatan 97, nära Odenplan, i Stockholm.

Skicka ansökan    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.