Menu

Receptionist / Office Manager – Deltid


Skicka ansökan

Vill du ha en (halv-)dag fylld med varierande uppgifter och sprida god stämning på två roliga IT-företag? Vi söker nu en Office Manager på deltid som tar ansvar för vårt kontor samt en mängd uppgifter runt leverantörer, medarbetare och avtal.

 

Om Releye & Sweet Systems

Releye och Sweet Systems delar kontor.

Releye är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom strategi och lösningar för hantering av kundprocesser. Vi är specialister inom Microsoft CRM och Salesforce och vi är stolta över att ha några av Sveriges mest kända varumärken som våra kunder.

Sweet Systems utvecklar smarta och snygga SaaS-produkter som effektiviserar och digitaliserar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Det handlar om CRM-system med automatisering i fokus.

Vårt kontor ligger högt och ljust vid Odenplan i centrala Stockholm och är fullt med glada och sociala kollegor. Vi är ungefär 90 personer totalt.

 

Om rollen

Releye och Sweet Systems är inne i en expansiv fas där mycket spännande händer, vi anställer många nya stjärnor och har en god efterfrågan på våra tjänster och mjukvaror. Vi söker någon som sköter om så att allt fungerar på vårt kontor; ser till att allt flyter med leverantörer, besök och events. Du kommer att vara en central social punkt och kommer att sköta en hel del av vår administration, till exempel runt leverantörsavtal och nyanställda – sedan kommer du att rå om vårt kontor så att det är en välkomnande arbetsplats.

Vi ser att denna tjänst passar extra bra för dig som är mitt uppe i dina universitetsstudier och parallellt vill ha ett jobb som ger dig bra erfarenheter inför din karriär. Om CRM och IT är intressant, kanske det är här du börjar jobba efter examen – då som projektledare i våra kundprojekt?

 

Arbetsuppgifter

 • Kontorsansvar där du ser till att vårt kontor fungerar för alla och att allt finns på plats för en smidig arbetsdag.
 • Reception och växel – under din arbetstid ansvarar du för att svara i telefon och ta emot besökare.
 • Ansvar för leverantörskontakter och avtal, t ex mobiltelefoni, kontorsmaterial och städning.
 • Ordnar interna konferenser och event, samt hjälper till vid kundevents och webinarier.
 • Är beredd för det mesta – för att hjälpa med olika korta och längre uppdrag som uppkommer på ett kontor.

 

Vi tror att du har följande skills och erfarenheter

 • Du är självgående och tar initiativ till förbättringar i dina ansvarsområden.
 • Du gillar service och ligger ofta steget före.
 • Du har erfarenhet av att jobba på kontor och kanske även haft leverantörskontakter.
 • Du är social och får folk att trivas runt dig.
 • Du är orädd och gillar att ta ansvar.
 • Du är ordningsam och tycker om när det händer saker hela tiden.
 • Du är flytande i svenska och engelska.

 

Din första tid på Releye/Sweet

För oss är det viktigt att du som nyanställd känner dig välkommen, därför går alla nyanställda vårt uppskattade introduktionsprogram. Här får du ta del av vår vision, våra projekt, metoder och lära känna olika personer i organisationen. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.

Du kommer att få en ordentlig överlämning av vår nuvarande Office manager och kommer in i jobbet på rätt sätt. Allt eftersom du lär dig kommer du att ta mer och mer ansvar runt kontoret.

 

Perks & Benefits av att jobba på Releye/Sweet

 • Utvecklingsmöjligheter – Utöver innovationsdag en gång i månaden, tajta samtal med närmsta chef och interna affärskonsultsforum vill vi hjälpa dig att utveckla det som du drivs av. Uppmuntrar till att ta certifieringar.
 • Intro-buddy – Som nyanställd får du en ”intro-buddy” – en mer senior kollega som kan svara på alla frågor du har när du börjar.
 • Inkluderande och social kultur – Releye har en platt och avslappnad organisation där det inte finns några dumma frågor. Vi vill att alla ska vara en del av utvecklingen av våra affärsområden och bidra till utvecklingen och besluten.
 • Work-Life balance – Tid är värdefullt och vi värdesätter din.
 • Introduktionsprogram – De första veckorna går du vårt introduktionsprogram där du får lära känna dina kollegor, din nya arbetsplats, förstå vår vision, träffa grundare och lära dig våra metoder och processer.
 • Social happenings – After Works, fredagsfrukostar, fika, team-aktiviteter, sommar- och julfester. Vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans.
 • Centralt kontor nära förbindelser – Vi sitter på Drottninggatan, ett par minuter till Odenplan och 10 min till centralen. Det finns mängder av lunchrestauranger och caféer vid kontoret.

Skicka ansökan  Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.