Menu

Fullstack Developer


Skicka ansökan

Om tjänsten

Vi letar efter en Fullstack Developer som vill ha en central roll i ett innovativt och tajt utvecklarteam. 

Dina idéer kommer tas tillvara på och du kommer att få inflytande över hur och vad vi utvecklar. Både med avseende på funktion och teknik. Det är en av fördelarna med att vara en i vårt team av seniora fullstackutvecklare, och en del av ett framgångsrikt litet mjukvarubolag. Vi förväntar oss att du tar mycket eget ansvar och på sikt blir en nyckelperson i vårt tajta utvecklarteam. 

Du kommer att jobba med produktutveckling i våra sprintar samt med leveranser i våra kundprojekt. Arbetet förändras kontinuerligt för att hela tiden hänga med alla de senaste trenderna och teknikerna. Sweet utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Vi på Sweet automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton.

Några av våra mest populära lösningar är Sweet One – CRM och ärendehantering, Sweet Automation – automatiserade affärsprocesser, Sweet Forms – digitala formulär och Digital Customer – Automatiserings- och digitaliseringsstöd för till exempel onboardingprocesser. Vi växer fortfarande med stormsteg och har kunder över hela världen. 

Erfarenheter

Du har minst 3 års erfarenhet av utveckling med C# och ReactJS samt är flytande inom JavaScript och SQL. Du är en social lagspelare som kan vara en del av kreativa diskussioner med både kollegor och kunder. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och inte är rädd för att dela dina tankar. Du är en strukturerad problemlösare som älskar utmaningen att producera banbrytande lösningar. 

Vad det innebär att arbeta på Sweet

  • Teamet: Vi är ett härligt socialt gäng med mycket energi och idéer. 
  • Kunderna: Våra kunder är ofta kända varumärken med höga ambitioner och spännande lösningar. 
  • Produkterna: Ligger i framkant och utvecklas ständigt med våra nya visioner. 

Välkommen till oss vid Odenplan i Stockholm. Det ska bli kul att ses!

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.