Menu

Databaser, Automatisering och Business Intelligence


Skicka ansökan

Går du igång på dataflöden, automatisering och business intelligence-lösningar i PowerBI? Då är denna roll som gjord för dig. Du kommer att vara en nyckelkompetens i vårt Product & Delivery-team, som både utvecklar vår mjukvara och implementerar den i lösningar till våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer till exempel vara den som sätter upp en integration med ett datalager, skapar ett automatiseringsflöde i Sweet Automation, eller tar fram ett dashboard i PowerBI. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av våra mjukvaror, speciellt med inriktning på automatisering, rapportering och analys.

Sweet Systems implementerar nyskapande lösningar inom kundhantering, digitalisering och automatisering med hjälp av vår egen mjukvaruplattform – Sweet! Tillsammans gör vi livet enklare för våra kunder så att de kan fokusera på att skapa värde. Kreativitet och innovation värdesätter vi högt.

Din roll är bred och du kommer ha stor del i hur vi ska utveckla det på bästa sätt.

Arbetsuppgifter

  • Definiera och skapa integrationer mellan kundernas system och våra Sweet-programvaror. 
  • Ta fram och vidareutveckla rapporterings- och analyslösningar för våra kunder, i PowerBI eller andra rapport- och analysplattformar. 
  • Delta i utformningen och utvecklingen av Sweet Automation och Sweet Performance. 
  • Modellera och bygga upp datalager.  

Vem vi tror att du är

  • Du är drivande ansvarstagande och nyfiken 
  • Du förstår verksamheter och speciellt processerna runt kundservice och sälj 
  • Du är duktig på att kommunicera samt att hantera kunder och människor 
  • Du har ett stort intresse av databaser, business intelligence och automatisering. 

Tidslinje hos Sweet

Första veckorna går åt till introduktionsprogrammet där du, förutom att träffa olika personer på din nya arbetsplats, blir presenterad med vår vision, får träffa våra grundare, går igenom våra metoder, får presenterat för dig vad vi löser hos våra kunder, etc. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar. 

Under första och andra månaden jobbar du tätt med de andra i Product & Delivery-teamet och kommer in i gruppen och arbetssättet. Du jobbar parallellt med en kollega så att du lättare kommer in i arbetet.  

Du lär dig våra produkter och vi kommer att se till att du får insikt i våra projektmetoder och kundlösningar.  

Efter tre till fyra månader har du lärt dig massor och börjar ta mer ansvar för dina områden och arbetsuppgifter.  

Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats som en nyckelperson i vårt Product & Delivery-team. 

Vilka Sweet är

Sweet Systems utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service och marknadsavdelningar. Allt från CRM-system och digitala formulär till ärendehantering och automation. Sweet letar alltid efter fler stjärnor till vårt team. 

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.