Junior Account Manager

Bli del av en Sweet arbetsplats som säljare och implementatör

Ett innovativt och inspirerande team

Som säljare ingår du i den del av teamet som inleder kontakten med nya kunder. Du kommer att söka upp och boka möten för att sälja våra nyskapande mjukvaror för kundhantering där digitalisering och automatisering är i fokus. Kunderna finns i olika branscher och lösningarna ser olika ut – och du får en stark svit av programvaror att erbjuda. Du kommer även följa upp inkommande leads. En bra efterfrågan gör att Sweet växer och vi behöver fler smarta personer på många håll. Med en gedigen introduktion och kontinuerlig coachning från de mer erfarna säljarna finns alla förutsättningar för att du ska kunna växla upp och utvecklas.

 

Kvalifikationer

  • Som Junior Account Manager har du en förmåga att omvandla problem till lösningar och måla upp lösningsbilder som kunderna gillar.
  • I kundmötet är du med och stödjer de mer erfarna säljarna och får en stark utbildning i komplex försäljning av IT-stöd.
  • Du kan ha erfarenhet inom försäljning eller känner dig riktigt taggad att inleda en karriär inom försäljning.
  • Du är kreativ, social och målmedveten.
  • Du är flytande i svenska och engelska.

 

Vad det innebär att arbeta på Sweet

  • Teamet: Vi är ett härligt gäng med mycket energi och idéer. Träffa några av våra medarbetare.
  • Vi säljer ofta i team och ser gärna att du efterhand driver säljarbetet på aktuellt prospekt och kund.
  • Möjlighet till utveckling: Vi investerar i våra medarbetare och vår målsättning är du på sikt utvecklas till en nyckelperson inom bolaget.

 

Välkommen till oss vid Odenplan i Stockholm. Det ska bli kul att ses!

Skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Äng på daniel.ang@sweetsystems.se eller 0733-80 20 15. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Sweet Systems och Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@sweetsystems.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.