Bli en del av teamet på Sweet!

På Sweet söker vi alltid efter fler duktiga och engagerade medarbetare.
Vill du bli en del av oss? Ansök idag!

Vill du vara med på en Sweet resa?

På Sweet möts personer med olika bakgrund och erfarenheter som tillsammans utvecklar bolaget framåt.  Hos oss får du rätt förutsättningar för att påverka Sweets nästa steg och bygga din egen karriär.

Startup-atmosfären finns fortfarande tydlig hos oss. Vi kombinerar hårt arbete med mycket skratt och gemenskap och vi strävar efter att alla som jobbar här ska känna att det är en Sweet arbetsplats.

Vill du vara med på vår resa? Ansök till våra lediga tjänster nedan eller skicka en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Spana in våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan. Vi letar alltid efter nya stjärnor till vårt team.

Databaser, Automatisering och Business Intelligence

Går du igång på dataflöden, automatisering och business intelligence-lösningar i PowerBI? Då är denna roll som gjord för dig. Du kommer att vara en nyckelkompetens i vårt Product & Delivery-team, som både utvecklar vår mjukvara och implementerar den i lösningar till våra kunder.

Läs mer och ansök

Frontend Developer

Vi letar efter en Frontend Developer med ett intresse för produktutveckling som vill ha en central roll i ett innovativt och tajt utvecklarteam.

Läs mer och ansök

Projektledare / Affärskonsult

I rollen som Projektledare / Affärskonsult hos oss tar du fram och implementerar nyskapande lösningar inom kundhantering, digitalisering och automatisering. Tillsammans gör vi livet enklare för våra kunder så att de kan fokusera på att skapa värde. Kreativitet och innovation värdesätter vi högt.

Läs mer och ansök

2 x Säljare av framtidens mjukvara för kundhantering

Vi söker två hungriga säljare som vill vara drivande i vår expansion inom CRM, Automatisering och Digitalisering.

Läs mer och ansök

Fullstack Developer

Vi letar efter en Fullstack Developer som vill ha en central roll i ett innovativt och tajt utvecklarteam.

Läs mer och ansök

Spontanansökan

Hittar du inte någon tjänst som passar dig? Vi letar alltid efter nya stjärnor till vårt team och vill gärna höra från dig.

Skicka in en ansökan här

Vår rekryteringsprocess

Precis som vi vill vara säkra på att du är rätt person för jobbet så vill vi att du ska känna dig säker på att Sweet är rätt arbetsplats för dig. Vi tar därför vår ansökningsprocess på största allvar för att vi ska bli en perfekt matchning för varandra.

1. Ansökan

Du skickar in din ansökan till oss på Sweet genom att fylla i formuläret längst ner i jobbannonsen, via mail eller via LinkedIn.

2. Urval

Vi går löpande igenom de ansökningar som kommer in till oss och kallar de mest lämpliga kandidater till intervju.

w

3. Intervjuer

Du träffar vår HR-representant Daniel Äng på en första intervju där syftet är att se om du skulle passa i den roll och i det team du ska jobba i.

Är du en match träffar du sedan en representant från det team du ansöker hos för en andra intervju. Där får du veta mer djupgående om rollen, hur Sweet är som arbetsgivare och vi ställer självklart frågor om dig och din bakgrund för att få en bättre bild av vem du är.

o

4. Kvalifikationer

I detta steg så tar vi referenser och ser att du kvalificerar dig ytterligare på något sätt för den roll du söker. Det kan till exempel röra sig om ett programmeringstest eller anpassat case.  Endast för att vi ska kunna göra en smidigare, jobbrelaterad bedömning.

w

5. Välkommen till Sweet!

Genom hela rekryteringsprocessen så har du skapat dig en känsla och uppfattning av Sweet som arbetsgivare och vi om dig som kollega.  Är vi en perfekt matchning för varandra så leder detta såklart till en anställning.  Så, välkommen till Sweet!

Hur är Sweet som arbetsplats?

Träffa några av våra kollegor och få en inblick i deras vardag. Lyckas dem inte övertyga dig? Kom förbi vårt kontor på Drottninggatan och se med egna ögon.

Sofia Järrestedt

Projektledare på Sweet

João Bentes

Utvecklare på Sweet

Linda Eriksson

Utvecklare på Sweet