Vi har nästan 300 anmälda till vår session på The Sales Conference imorgon – väldigt roligt! Vi ser fram emot att berätta om våra erfarenheter och ge besökarna inspiration till hur de kan bedriva proaktiv försäljning, skapa nya affärsmodeller och öka kundlojaliteten med hjälp av IoT.

Caset som vår VD Bodil Ekström Hilberth kommer att utgå från berör en av Volvo Construction Equipments största återförsäljare. Med hjälp av Sweets verktyg revolutionerar de marknaden med automatiserade kundregler, proaktiv försäljning och kundcentreringsprogram.

Under hela konferensen kommer vi att finnas på plats i vår monter där besökarna får känna på hur ett automatiseringsflow kan fungera.

Vad är IoT?

IoT är en förkortning av Internet of Things, som betyder uppkopplade saker. Populära IoT bland konsumenter är klockor och kylskåp, och inom B2B används de ofta i maskiner och byggnader. I alla IoT-föremål finns inbyggda sensorer som gör att de kan kommunicera med omvärlden och utbyta data.

The Sales Conference

The Sales Conference är Norden största konferens inom effektiv B2B-försäljning och den kommer årets konferens går av stapeln på tisdag. Sedan 2008 har konferensen samlat över 5000 besökare och det ser ut som att även årets konferens kommer att vli lyckad med tanke på att den är helt fullbokad.

Hur kan proaktiv försäljning och IoT användas i din verksamhet? Vi har svaret, kontakta oss.

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer