God Jul & Gott Nytt År!

 

Året lider mot sitt slut och vi skulle gärna vilja tacka alla våra kunder och samarbetspartners och önska en riktigt god jul!

2018 har varit ett händelserikt år för Sweet. Vi har vuxit mycket och blivit många fler inom såväl sälj- och marknad, UX/Design och produktägande som produktutveckling. Med dessa fantastiska personer i båten har vi en ordentlig motor för att lyckas göra våra produkter ännu bättre under 2019.

Vi har under året lyckats få tillbaka Safinaz efter hennes avvisningsbeslut, lanserat en ny hemsida, signat flera nya kunder, släppt två releaser av portalen och automation med efterlängtade funktioner, påbörjat en stor renovering av kontoret, och sist men inte minst – Sweet vann ”Årets bästa B2B Sales Tool-leverantör”. Ett pris som vi är mycket glada och stolta över!

Vi rundar nu av 2018, tackar alla kunder oxch samarbetspartners och öppnar upp ytterligare ett spännande kapitel efter nyår.

Så – Från oss alla till er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 Årets julklapp

Precis som föregående år kommer vi att skänka pengar till välgörenhet, detta år har vi valt UNHCR för deras insatser för människor på flykt.

Några av våra nöjda kunder

Volvofinans
Automatiserar kundbearbetningen vilket resulterar i 30% ökad merförsäljning

Ferronordic Machines
Driver kundlojalitet med hjälp av automatisering och data från Internet of Things.

Ahlsell
Ökar effektiviteten hos säljkåren med Sweet CRM för att få mer tid ute hos kund