God jul & Gott nytt år

 

Så här i slutet på året vill vi säkert alla passa på att titta tillbaka lite och reflektera över hur det har gått. Reflektion är nyckeln till att göra det nya året bättre än det förra, så låt oss tänka tillbaka: Vad hände förra året? Vad kan vi vara stolta över? Vilka är våra resultat? Tillsammans med kunder, partners och kollegor kan vi summera året till ”superbra”. Visst har vi alla utmaningar, men i det stora hela har 2019 varit ett väldigt bra år!

Vi kan blicka tillbaka och konstatera stora förbättringar i våra produkter som gör att våra kunder kan öka sin automatiseringsgrad. Sweet Finance har lanserats – ledtider och effektiviteten i kundprocesserna inom bank, finans och försäkring har avsevärt förbättrats. Vi har även lanserat en ny lösning för field services i Sweet Portal. Kombinationen av våra två produkter – Sweet Forms och Sweet Automation visade sig bli en succé tillslut. Denna kombination hjälper till att automatisera och digitalisera kundernas verksamhet på riktigt, och tar ditt företag till nästa nivå. Efter jul och nyår kommer vi tillbaka med lite tankar inför 2020.

SÅ – Från oss alla till er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År! 

 Årets julklapp

Precis som tidigare år kommer vi skänka pengar till välgörenhet, detta år har vi valt Greenpeace som använder fredlig, kreativ konfrontation för att avslöja globala miljöproblem och utveckla lösningar för en grön och fredlig framtid.

Några av våra nöjda kunder

Volvofinans
Automatiserar kundbearbetningen vilket resulterar i 30% ökad merförsäljning

Ferronordic Machines
Driver kundlojalitet med hjälp av automatisering och data från Internet of Things.

Ahlsell
Ökar effektiviteten hos säljkåren med Sweet CRM för att få mer tid ute hos kund