Frukostseminarium 5 april

Sweet Systems & BizWizard bjuder in dig på frukostseminarium på temat Inbound och Outbound Automation den 5 april på Sweets kontor på Drottninggatan i Stockholm!

 

Vi kommer bland annat berätta hur du bör tänka kring in- och outbound automation samt hur du kan bli effektivare och få en bättre översikt genom att i samma plattform sköta planering, genomförande och uppföljning. Vi kommer också att ge dig konkret best practice kring emailkommunikation.

Självklart bjuder vi på frukost.

Hjärtligt välkommen!

Vänliga Hälsningar,
Sweet Systems & BizWizard

Agenda för den 5 april

7.30-8.00: Frukost och anmälan på Sweet Systems kontor på Drottninggatan 97.
8.00-8.10: Intro.
8.10-8.25: Sweet: Hur din marknad-, sälj- och eftermarknadsavdelning kan automatisera sina in- och outbound-kanaler.
8.30-8.45: BizWizard: När, Vad och Hur? Knepen för att skapa effektiv digital kommunikation.
8.45-9.00: Scenario: Vi visar hur du gör för att bygga upp ett flöde för dina in- och outbound-kanaler.

Sweet Systems är ett svenskt techbolag som har mer än 10 års erfarenhet av digitalisering och automatisering av affärsprocesser. Vi utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för våra kunder inom sälj, marknad och service.
Läs mer >

BizWizard

Vi hjälper dig att nå ut till och lära känna dina mottagare i större utsträckning. Öka din försäljning och skapa kundlojalitet med BizWizard Email, Event & Feedback. Stärk ditt varumärke genom effektiv kommunikation!
BizWizard, makes your eMarketing work. 
Läs mer >

Läs fler blogginlägg

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Gör det enklare att bli kund genom att automatisera

Manuella processer, kontroll av data och en låg grad av digitalisering är exempel på utmaningar hos många företag. Genom att automatisera gör man det inte bara enklare att bli kund, utan sänker dessutom ofta sina administrativa kostnader.

läs mer
Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

Lärdomar från vårt webinar med Nordnet

  Nyligen hade vi ett välbesökt webinar med rubriken: Så har Nordnet gjort digitalisering till en del av sitt DNA. Vi gästades av Carl Lönndahl, Head of Change & System Management på Nordnet som berättade om hur de jobbar med automatisering och hur det hjälpt...

läs mer