Digitala formulär för ett smartare arbete

Förbättra kundupplevelsen

Effektivisera processer

Tillgängliggör data

Signera digitalt direkt

Boka in en demo med Sweet innan den sista december 2019 och få 3 timmar kostnadsfri workshop när ni ska komma igång med digitala formulär!

Vad är digitala formulär?

Idag används pappers- & pdf-blanketter i alla branscher och i de flesta processer. Det kan exempelvis vara avtal, kundansökan, undersökningar, anmälningar eller reklamationer. Det handlar primärt om att inhämta information men för olika syften och med hjälp av digitala formulär minskar man den manuella admnistrationen, blir betydligt mer effektiv och kan enkelt analysera informationen.

Varför ska man ha digitala formulär?

Man ska använda digitala formulär för att pdf- & pappersblanketter är analogt och uråldrat. Med digitala formulär fylls de i och signeras digitalt, du får formulärssvaret tillgängligt direkt, förbättrar kundupplevelsen, minskar ditt manuella arbete, lagrar alla svar digitalt och eliminerar risken att blanketter försvinner eller faller mellan stolarna. Du förbättrar dokumentationen och öppnar upp nya dörrar för att enkelt och smidigt analysera data.

För vem passar digitala formulär?

Alla. Det är ett brett svar men det är sant, alla företag oavsett bransch, storlek eller syfte kan använda digitala formulär just pga att det finns så få begränsningar. Det är du själv som bestämmer hur formuläret ska se hur och vad det ska innehålla, hur ni ska samla in svaren och hur de ska användas. Tillsammans identifierar vi era utmaningar, därefter ger vi er verktygen och säger hur ni ska göra.

Varför Sweet Systems?/Hur kommer man igång

Sweet är ett bolag som alltid har kundprocess som utgångspunkt. Vi tror på att samarbetet mellan sälj- marknad och support bör vara integrerat och arbeta mot samma mål för att få fler och nöjdare kunder. Därför levererar vi lösningar som underlättar arbetet för dig och dina kunder. Vi är en leverantör man växer med och som stöttar er genom hela er resa, för den tar aldrig slut.

Läs våra artiklar om digitala formulär

Vad kan jag använda digitala formulär till?

Vad kan jag använda digitala formulär till?

Digitala formulär ersätter all form av pappershantering du har för formulär, enkäter och blanketter. Svaret på frågan vad man kan använda digitala formulär till är så generell som – till vad som helst. Du kan använda digitala formulär i vilken bransch som helst, för...

läs mer
Nya funktioner kopplade till Digitala formulär

Nya funktioner kopplade till Digitala formulär

Snart är det dags för nästa release av Sweet Portal med en mängd nya funktionaliteter som har efterfrågats från flera håll. Denna gång har vår nya release ett stort fokus på utveckling av tjänsten Sweet Forms (digitala formulär) där vi har gjort produkten snäppet...

läs mer

Vill du spara tid & pengar?