I tisdags var vi, Sweet Systems, på The Sales Conference som huvudsponsorer. Vi stod tillsammans med Releye i montern där vi fick träffa massvis med människor, allt ifrån VD:ar till produktchefer. Utöver det var det en händelserik dag och kväll med många inspirerande talare och deltagare.

Dagen som vi alla längtat efter kom tillslut och det var äntligen dags för The Sales Conference 2019. I massvis med år har Prosales arrangerat detta fantastiska event där syftet är att inspirera ledare, säljare och marknadsförare inom B2B till att våga förändra sin organisation och verksamhet och därmed nå framgång. För att göra det krävs det självklart att du är nyfiken och driven men också att du samlat på dig en hel del fakta och kunskap längst vägen. 

The Sales Conference är det perfekta forumet för just det. Där har du verkligen chansen att nätverka med allt ifrån VD:ar, försäljningschefer, marknadschefer, produktchefer och mer därtill. Utöver detta får du även ta del av inspirerande talare inom framtid, trender, teknologi och forskning. En av gårdagens talare var Henrik Larsson-Broman som även är grundare till Prosales. Han talade om Business By Empathy vilket var väldigt givande och inspirerande. Det gäller att vara medveten om vad som händer i omvärlden och faktiskt anamma det.

Förutom alla fantastiska talare och utställare var detta en dag och kväll att minnas. Det var en ära att få stå som huvudsponsorer på detta event och även att få dela ut priset som årets bästa B2B Sales Tools 2019, som vi vann förra året, till vår partner Scrive. Stort grattis!! Det var ni väl värda.  Vi vill självklart också tacka våra kunder och medarbetare som var där och förgyllde dagen och kvällen med oss.

Har ni inte deltagit på The Sales Conference tidigare så gör det nästa år. Ni kommer inte att ångra er!

Vill du veta mer om Sweets lösningar?